samtal

hejsan! idag har jag inte varit i skolan. jag har varit på samtal. skönt att prata med någon som inte är någon anhörig. sen tog jag och far en fika. då träffade vi på kristine :) kul å dig gumman! hihi.
ikväll blir det ut med sara och hennes tjejkompisar. det kommer nog bli riktigt trevligt! :)

haha


snyggt med fläta i håret.

polisinformation

hello! idag har jag varit i skolan. helt okej dag. slutade kl 13.15 :) härligt! kl. 14.oo skulle jag ha möte med mina lärare osv. prata om ur mitt andra år ska se ut på skolan :P det känns som det kommer gå bra! efter mötet åkte jag med mor och far till bergvik. jag skulle hämta min mobil som hade varit på inlämning. för andra gången nu! :O orka med mobil telefoner som inte håller. jaja, sen släppte mor och far mig på infokompgymnasiet. jag skulle träffa sara. vi skulle på information om man vill bli polis. det är inte jag som vill, sara! haha. jag var bara som sällskap. lite intressant var det att höra.. men sen blev det lite långtråkit när det hade gått en halvtimme (a) haha! sen drog vi hem.



jag och sara, 06


hitta en bild på min doding :)

Katy Perry- i kissed the girl. härlig låt som fan!
Ciara - Get up (låten är sådär. men videon är så bra. mycket dans! ooh, jag älskert;) - från 06.

Bye

mycket skratt

hej! idag var det en riktigt låång skoldag. kl. 16.10 slutade jag. skit drygt! när jag kom hem hoppa jag in i duschen. det var riktigt skönt! sen kom sandra, mirjam och tina på besök :) haha. gud va ni är härliga brudar! vi fikade ett tag.. snackade massa roligt! mycket skratt har det varit idag. Tack det behövde jag! :)


mirjam och jag från i fredags.

krossat hjärta/fotografering

hej. idag mår man lite sådär. en del kanske vet. men jag orkar inte berätta. det är extremt jobbigt. jag gjorde det mot min vilja. det gör så ont att jag vet att jag har krossat den jag älskar mest hjärta + att jag har krossat mitt eget... usch det är så jobbigt. jag vill inte att det här skulle ske..



men iaf idag har det varit skönt. har varit ledig från skolan. mycket skönt! börjar kl 10 imorgon.
sara kom en sväng efter att hon hade varit i skolan. hon fotograferade mig (a) hon har fått en ny kamera :) lylos dig!
men jag ska också faktiskt köpa en nu i veckan kanske ^^ hoppas!

glad för stunden
foto:sara nilsson 25/8-08

Bye


silver fang

hejsan!
idag har det inte hänt så mycket. Lars hade beställt en film på posten, silver fang. en teknad film. den är så dramatisk.. typiskt japamskt. men bra iaf.. känner bara att man nästan att man ska börja grina hela tiden haha! jaja iaf så kolla vi på det några timmar. sen tog vi en fyrhjulings tur till en sjö här i boda hehe. sen drogvi hem. då kom grannen Birgitta hit, hon är massör.. hon skulle massera mig :) gött! hihi.
idag har jag och älskling 19månader :) härligt. imorgon är det fredag gött. skola mindre kul! :P usch usch! jaja.
Bye , måste dra det oskar! :S



fyrhjuling och 10månader

hejhej.
nu har jag precis kommit hem. jag och älskling har varit ute med fyrhjulingen. vi åkte till en sjö träffade mirjam och sandra, det var trevligt :) på hem såg vi en älg eller lars såg hela älgen jag såg bara baken haha! :D
nu blir det att kolla på micke och molle yeeey ;) imorgon har jag och älskling 10månader ;D


lars på studenten, 2008.

långkines och färgahåret

hello. vaknade ca halv11.. av att det regna! boooring. blev frukost och titta på OS. vi tittade på basket  kina - Litauen. jävlar jag trodde inte det fanns så långa kineser. en i kinas lag han va  2.26m. HAHA. det trodde jag faktiskt inte att de kunde bli så långa.  jaja. kul för att han! hehe. men för övrigt idag så blir det nog bara lungt.. kolla på film med min älskling. jag har bestämt för micke och molle, (a) senare ikväll blire att färga håret. det får bli när pappa har slutat jobba, för det är han som ska färga :) det är nog inte många som har en pappa som färgar håret på sina döttrar.. haha - men min gör! ;D


haha fular mig.

Bye

städat m.m.

hello again!
idag har jag städat mitt rum. bara sängen som ska bädas haha!  men det är ju inte så stor idé nu att bäda kanske.. klockan är 21oo ca. hehe ;) jag och älskling tog en tur med fyrhjulingen, träffade mirjam vid macken. lite otur hade vi.. började ösregna :S tråkit! men men vi åkte hem.. igår köpte lars nått slags öronljus, det är typ för sånna som hör dåligt eller nått.. han tycker jag gör det (a) haha. så han köpte det till mig.. men jag har inte vågat! så jag gjorde det på han ist. det var inte så farligt (A) haha så jag får vell testa på det nån annan gång kanske:P
föresten jag har laddat hem micke och molle,  älskar den filmen! :)

molle och micke träffast första gången.

Bye

dåligt stefan holm..

hejsan. har nyss kollat på OS, höjdhopp.. Stefan Holm, vad håller du på med?:O hanklarade inte ens 2.34.. vi ville ju se repris när han tog ikapp som han gjorde i VM - EM eller förra OS jag vet inte när det var haha! :P men men det var riktigt synd.. tror det bara blev en fjärde plats nu:/ jaja.



vill du att sommaren ska ta slut? näej, inte jag heller. fan skolan om 3dagar.

fick stå i kö...

Hello! kom hem för ett tag sen.. pappa hämta mig och lars i kil. på hemvägen fick vi stå i bil kö mellan högboda - fagerås. en olycka hade skett. en lastbil hade kört på en älgkalv :/  men ingen kom till skadda.. förutom älgen då. men men iaf..
Mamma mia var sååå bra! man känner sig lycklig när man ser på den.. alla glada, dansar,skrattar,sjunger.. i love it ;D
så den filmen rekomenderar jag STORT! :)




Rihanna-Disturbia - riktigt bra låt. en av hennes nya låtar. kanske redan hört den? ;)



Det här tycker jag är riktigt coolt. att man kan hitta på sådana hära grejer!




nej nu ska jag mysa med min doding, ska kolla på film. casper tror jag att det blir :)
Bye

Bio

idag vaknade jag och älskling ganska tidigt. åt frukost med min käre bror Perra. vi kollade på OS samtidigt vi åt frukost. jag tycker det är riktigt kul faktiskt att kolla på OS.. gillar ju sport annars vanligt vis också :)
Men nu har jag duschat.. ska sminka mig lite, för sara kommer och hämtar mig sen vid ca 4 kanske? vi ska nämligen på bio. Mamma mia, äntligen! vi har väntat så länge för att få se på den. det har ju varit fullbokat alla andra gånger. :P men nu så.. har vi bokat biljetter i för väg:)


Amanda Seyfried, en av huvud rollerna.

nej nu måste jag kolla lite få film med min käre pojkvän.. han kollar på Hook. jättebra film!

Bye

slapp dag...

idag har det varit en riktig slapp dag. Har bara varit inomhus eftersom det har regnat som alla andra dagar!
inge vidare kul alls.  Men sandra kom hem till mig efter att hon hade sluta jobbat. senare kom joel upp (grannen, på 6år), vi fikade.mys!
sen drog sandra sig iväg hemåt. Då satte jag och joel på en film, Aristocats. den filmen tycker jag är riktigt mysig faktiskt. :)


Från filmen



min doding - Bull

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0