Eelipse

SPÄNNANDE.. vill ha 30 juni NUU TACK!!!


bio kväll

hejsan!

kom nyss hem. jag och sandra har varit på bio ikväll. vi såg på remember me! SÅ sjukt bra. gissa om jag grina!
rekomenderar verkligen denna film. Robert Pattinson är ju huvudrollen.. så det kan man väl inte missa? råsnygg! :)

Let's Dance

hejsan!

nu sitter jag i boda, hos mamma och pappa. just nu sitter vi och tittar på Let's dance. för mig spelar det faktiskt inte någon roll som vinner. Claudia Galli har ju varit duktig sen det började och Mattias Andreasson har utvecklads SÅ mycket! men nej jag kan inte avgöra vilken jag vill ska vinna. dom är båda värdiga vinnare tycker ja:)

David Hellenius som programledare, han gör programet så jävla roligt :D

Tänk vad dans är roligt,glädjande,känslosamt.. helt underbart!

hoppas hoppas

hello again!

nu har jag nyligen skickat iväg ett mail till Anders Olsson (simmaren). Jag skickade ett mail till honom därför att, jag har ett projektarbete i skolan, att jag ska skriva en typ av "bok" om min händelse hur jag blev rullstolsbunden. så jag vill att Anders Olsson ska komma och föreläsa på min skola. för hans färeläsning är så SJUKT otroligt bra. man kan inte förstå HUR mycket att har gått igenom. visst, jag var med om något tragiskt. men runt honom har det hänt hur mycket som helst! men han har kämpat och har kommit till toppen! och dit ska jag också komma någon dag.. att känna att man har verkligen nått toppen :D men jag kämpar!
Så jag hoppas, hoppas å hoppas att han verkligen svarar mycket snart och att han kan komma till skolan och föreläsa, nu under vårterminen som är kvar! skulle vara så kul :D

bye bye


Bild: Framsidan på Anders Olssons bok "Det finns ingen gräns"


hemma - plugg

heej!

nu sitter jag i min mysiga soffa och tittar på "Vakna! med  The voice". det är riktigt kul att se det på morgonen, när man har vaknat. :P men ska ta mig en tupplur och sen gå upp igen och sen börja plugga. Japp, idag blir det att plugga hemma. jag mår inge dåligt eller så, kände bara för att plugga hemma idag. har ju ändå skolarbete hemma :) så det blir mesta dels att plugga, plugga, plugga och åter plugga! ;)

BYE

lovely

hello!

nu sitter jag och tittar på The hills, när Heidi och Spencer gifter sig. om jag säger som så, jag gillar inte direkt de paret ;P men men, kom hem för en stund sen. har varit och tränat med morbror på SATS :) känns underbart skönt i koppen!! blir träning igen på fredag och efter de blir det att titta på baltyg:D spännande! hihi

för övrigt så har dagen varit jätte bra i skolan och så. :) lovely!

snart kommer mirjam :D (hon kom nämligen inget igår).

BYE


mirjam och jag 08

Hoffmaestro - highwayman

Om du har missat den här så lyssna. härligt tämpo!! LOVE IT!


cool

shulululuuuu!

idag har det varit en toppen dag, känner ja. lovely! visst, mådde lite depp innan min redovisning jag skulle ha i "Människor i behov av stöd". + att jag gillar inte att redovisa.. och inte själv dessutom! (säkert ingen som tycker om de direkt), men jag kände att jag måste få det gjort. jag berättade för min lärare hur jag kände mig, men även att jag ville redovisa. hon sa till mig att vi löser detta. det gick hur bra som helst! redovisade i ca hela 40min, med hjälp av min lärare + att det blev diskussion - men SJÄLV! aaah :)

jag är SÅ cool! eller hur? haha

nu känner jag att jag är lycklig och att jag tar framsteg varje dag typ.. men även kan man ha såna dagar man bara hatar allt.. men såna dagar måste man också ha, TYVÄRR! jag vill helst vara glad. ALLTID! vem vill inte de liksom? :)

Föresten igår
.. då var jag med sara en sväng på stan och vi gick in på "Bokhandeln". kollade förstås på Twiligt böckerna :O åååååååååh... vad jag är NYFIKEN.. på hur det kommer att gå! måste läsa böckerna nu. eftersom filmerna är drygare än drygast. tredje filmen "Eelipse" kommer i slutet av juni, den 30:e i think! (sara har kollen på de nu.. hon är ju nästan ett värre FAN än vad jag är;) och "breaking dawn" kommer år 2011 :O SUCK!


Mirjam kommer nog om en stund. saknar henne ja.


Lycka - vänner och familj

why should i worry?

tjenna!

jag vaknade upp och tittade ut.. jag blev något så otroligt besviken! det snöade ute. Kanske de flesta har märkt? Men ungefär för 20 minuter sen, så slutade. TUR DE IAF, annars jävlar! haha. Nej, men nu ska du ju fan bli vår!ååh nu kommer solen fram.. vad tycker vi om de? Jo, UNDERBART!

idag har det varit riktigt bra, (tack och lov). för igår började jag stressa upp mig som bara den. p.g.a. att jag känner att jag har mycket i skolan att göra. Men mamma sa: Men gumman, det blir a väääl (med hennes bredaste värmlänska). Jag älskar alltid när mamma säger så, för då blir jag lugn! och idag har det gått hur bra som helst med pluggandet. Jag har skrivit mycket på projektarbetet + att jag har fått en uppgift i psykologi B klar. TUMMEN UPP för de tycker jaa! wiiie! nu leker livet igen ;) haha

BYE
lyssnar på disney låtar, nu när jag pluggar så jag kommer igenom allt pluggande. haha!

Här är några som är mina favoriter:




twilight maraton?

tja!

började dagen med en dusch och sen frukost med mamma och pappa :) mys!
snart blir det att plugga.. i en vanlig ordning. suck! men senare på eftermiddagen ska jag och mammatill ÖoB. det var så länge sen jag var där. kul och handla grejer, som typ inte kostar nånting. haha! mja så det ska bli trevligt med en liten trip dit :)

igår- fredag, jag åkte hem till boda. mys mys mys! jag och pappa kollade på Let's dance. gött att Willy åkte ut nu och att de bästa är kvar! men jag vet inte vilka jag vill ska vinna? hmm..
sara kom också. vi skulle ha Twilight maraton. :D men vi hann inte så långt blev att det blev en halv film. (Y) vi blev sjukt trötta alltså. haha!

nu blir det plugg.
BYE

manlig kärlek vore inge fel....

5år idag

hej.

idag är det många tankar i huvet. det är nämligen 5år sen jag, mamma och pappa var med om en bilolycka.
man har tankarna; varför tackade jag Ja till att vara med och spela? varför åkte vi inte tidigare hem? varför åkte vi inte senare? många frågor om varför. men ingen idé att tänka runt såna saker nu.. för inget kan ju förändras.
Under dom här 5åren. har det gått mycket upp och ner. mycket gårt och även mycket skratt. tack vare min familj och mina vänner har jag orkat att vara som jag är just idag! TACK!

men ikväll blir det kanske till grums med sara :) kul!

Bild: Uppsala sjukhus -05

orkar jag inte med

hej.

min dag började med att jag vaknade hemma i boda. jätte skönt! blev att jag tog lite kort ute. sen bärde det iväg hemåt till stan. och nu sitter jag här..... tråkit! men klockan är ju inte så mycket. så jag tänkte ta med min bärbara dator, in till rummet och skriva lite på projektarbetet.. eller så blir det en film :) lutar mot film.. men måste ju börja skriva mer.. hmm aja får se. hehe!

fuck börjar må piss! orkar inte med sån dret och imorgon är det skolan igen.. orkar jag inte heller med;P

BYE

Bild: jag och godingen min


Bild: bull. så vacker


trevlig helj alltså

hallå där!!

nu har jag nyss kollat på nya avsnitt på tv:n med gossip girl. det hade tydligen börjat igen!
för övrigt har jag haft en underbart trevlig helj:)
Fredag kväll var jag, emma och hampus på Nöjes och kollade på Amanda Jenssen. hon var SÅ jävla bra. hon ska jag börja lyssna på mer. riktigt härlig och hes röst hon har!! efter konserten bart det i väg till ankan. där var det sjukt mycket folk.. inte lätt att ta sig fram där inte! haha, men man såg att nåra godingar där.. hehe!
Lördagen blev det värmskog med sara. Sandra (rickards kusin) kom hem från sthlm. Sandra och hennes mamma kom och hämta mig och sara i stan. snacka om att vi hade massa grejer i bilden + att vi skulle hämta Kaspar! deras hund alltså. ;) det blev lite trångt till slut. men blev ett par timmar i värmskog iaf. hade sjukt trevligt! skrattade åt allting.. ett härligt gäng med andra ord:D sen skulle dom dra vidare till arvika för dom skulle på en spelning. jag hängde med till arvika och där hämtade pappa mig:)
söndag. idag började dagen med frukost med mamma och pappa. jag kom upp precis i tid till att se vem som vann vasaloppet. tycker det är ganska intressant att se på de + att det kan bli lite långtråkit också. men det var helt OK faktiskt.
sen blev jag lite lessen kan man säga. ville bara lägga mig i sängen och bara va liksom. men då tog jag, mamma och pappa en fika ute på gården i det fina vädret. LOVE IT! så då blev det att jag kände mig bättre igen!!:) sen efter fikat tog jag och mamma en liten promenix. ÄLSKAR ATT VARA HEMMA I BODA!

ooj, juste en annan sak. imorgon är jag ledig från skolan.. SÅ JÄÄVLA gött!
BYE


jag och min bebis/goding/prins. hehe!

UNDERBART VÄDER

hejsan!

underbart väder idag igen! funderar på om jag ska sätta mig på balkongen. egentligen är det ju ingenting att fundera på, det ska man ju bara göra när det är så underbart ute! :)
Kristine kommer sen på sin lunch, så då blir det säkert att vi sätter oss på balkongen tänker ja!

nu sitter jag och laddar hem lite ny musik och gammal musik också. lyssnar på Moulin Rouge soundtrack.. kan inte sluta lyssna, för dom är så jävla bra ;)

BYE


Bild: sandra och jag från lördagen den 27/2-10 :)

2 mars

hej hallå!

jag har haft en super duper bra helj!! fyllde ju 20 år då. hade kalas hela heljen, fredag och lördag med vänner och söndag med famlijen :) nu efter den här heljen känner jag mig riktigt lycklig.. livet leker! underbart!!!
Jag vill bara få bort den här förbannade snön. jag är nog inte själv att känna så. självklart är det jätte kul att ha fått en sån bra vinter.. men nu är det 2 mars. så nu tycker jag att snön kan börja tyna bort och det är ju inte så lite snö heller som ska bort!! :O a hoppas iaf att den hinner gå bort till studenten iaf höhö ;)

väntar på att emma ska ringa mig, så vi kan gå ut och gå i den underbara solen:D

BYE

bild: Hannah och jag från min 20 års dag i fredag.

Värmland nyheterna

http://svtplay.se/v/1910067/trafikens_offer_i_varmland

man kan även läsa min egen berättelse på www.svt.se.

Bild: jag från svt.se


RSS 2.0