pappa betalar för en dag.. eller?

shululu!
underbart väder ute. jag har suttit ute i solen ca 1 timme redan och har fått lite färg.. härligt! hemma idag från praktiken. har sjukt ont i magen.. i have the week! BLÄ! hoppas det är bättre imorgon. för jag vill vara så mycket som möjligt på praktiken nu. för nästa vecka gör jag min sista :( Buuuh! vill inte sluta där för jag trivs så! Ja jag får se vad jag ska försöka mig på efter de.. det märks!
igår slutatde jag halv3 som vanligt på praktiken. efter praktiken hämta pappa mig. va över allt och ingenstans. Jag tränade (det känns idag kan jag säga, men skönt iaf!), sen IKEA och köpte bara-bra-att-ha-saker.. alltså väldigt bra saker! haha. efter IKEA åkte vi till Rusta köpte bra-att-ha-saker igen.. en hylla bla. som jag ska ha foton på över min tv hemma och sen avslutade vi shoppandet med att handla mat på Willys- billigt och bra där! YES.
och jag måste säga stort tack till pappa som köpte ALLT till mig.. (pappa betalar liksom). MEN det mindre roliga är att jag ska ge honom tillbaka the money. hahaha! men då hade jag iaf inte ångest när jag handlade;)
nä nu ska jag städa och tvätta och sen steka på min undebara balkong... solen skiner idag och det är härligt!

mer snö?

assåå shiiit det snöar mer.... jag känner bara "ge fan å snö!". det räcker. jag som trodde att det var våren som talade igår. OCH jag som hade tänkt ta en tur med fyrhjulingen i det fina vårvädret IDAG... nä då snöar det och är kaos ute.

dra inte ut på vägen i onödan idag.. om ni inte måste! stay home!




2009


blev iallafall bättre

det var inte den bästa dagen idag.. usch! många tankar snurrar i kristins huvud. lite frustrerande. MEN mami kom till mig och vi har gjort mysiga och bra saker idag. vi gick till SATS inne i k-town, för nu har jag fan bestämt mig att jag ska börja träna igen! jippi! sen åkte jag och mamma till bergvik. jag tänkte ta hål i örat. men det gick inte att ta hål där jag ville. (insidan av örat). så nån dag får jag dra till Skin deep. för nu fan ska jag göra de! jag är nervös när jag bara tänker på de! shit. mamma bjöd mig på mat, kyckling sallad blev det.. hur gott som helst! vi satt och prata en massa. så mysigt! och det är så underbart att "små" saker kan göra en lite gladare. + att jag behövde nog komma från stan lite och komma ut till skogen till mamma och pappa ;) hehe

nä, nu ska jag sova! g-g-g-good night!


jag är SÅ nöjd med mina inköp idag! :)


glad, lycklig och trött

nu är jag riktigt trött. det har gått i ett strek idag.. kom hem för drygt en timme sen. men dagen har varit himla bra. :) imorgon kommer mamma och pappa. blir att göra lite ärenden + att jag och pappa ska iväg och köpa min födelsedagspresent också wiiio! :D


en glad och lycklig tjej OCH trött. hehe!

Jag är nöjd

min helg har varit den bästa på länge alltså! den bästa födelsedagen.. Petter var kanon bra! Ja, jag är så nöjd! jag är nöjd att ha dom vänner jag har också. helgen avslutades med bio med Moa och Matias. vi såg Min låsasfru med Jennifer Aniston och Adam Sandler i huvudrollerna. den var riktigt bra film. Adam Sandlers filmer brukar vara bra så :) hehe! innan bion hade jag kalas för familjen hemma hos mig. kusinerna från Gävle var kom också, de var en rolig överaskning!!
idag har jag haft en riktig softdag med Moa och Linn. vi har varit på stan. gick till expert, försökte fixa fram bilder som blev borta från min kamera i lördags. men det gick inte :( buhu... åh så lessen är jag! aja sen fikade vi och snacka en massa dret.. trevligt! hehe. Jag köpte två tröjor och en t-shirt(mer fin t-shirt) + örhängen. känns lite som att det är linn och moas fel, för dom sa bara: köp! då gjorde jag deee. ^^
Tack alla ni som var med i helgen ni betyder och jag giller er. tack för alla fina presenter också. <3
Fredag- efter Petters spelning
21år
sötnosar

RSS 2.0