glad fortsättning

idag är det Juldagen, så idag är det mat hos morbror Mats och Agneta i Fagerås som gäller och sen fortsätter resan mot K-d för lite festligheter med mina favoriter :) ser jag verkligen framemot.

Min julafton har varit helt underbar med min familj. vi var hemma hos min äldsta bror och hans sambos nya hus. hur mysigt som helst! Fick Solsidan, så det får bli att kolla på när man har tid :)


Joakim
jag började tänka på dig jätte mycket igår. jag saknar dig så mycket. hoppas du har det bra. vi ses kompis!




Glad fortsättning på er alla. :)



julklapparna klara

4 dagar kvar till julafton. helt otroligt vad det går fort... hela det här året har gått fort tycker jag!! men igår var jag och mamma på bergvik en heldag och julhandlade. hur mysig dag som helst med mamma + med andra stressade människor. haha! men nu har vi iaf köpt klart alla julklappar, så nu är det bara att packa in dom. snacka om att jag var TRÖTT (med stora bokstäver) när jag kom hem. bara slängde mig i soffan!

Hela min helg har varit bra också. fredagen var lugn hemma hos mamma och pappa + att Perra var hemma. det var mys! lördagen åkte jag in till stan och det fick bli lite festligheter på kvällen. bra kväll det med. :)

Och idag då så har jag varit på Personalstrategerna. ni som inte vet vad det är för något så ska jag tala om det NU. Jo, det är så att det är några som coachar oss som är där som vill ha hjälp med att skriva CV, Personligt brev, ringa och söka jobb, praktik eller vill söka till utbildning. jätte bra! idag så fick jag hjälp med att ringa till Broby grafiska i sunne. för jag vill gärna gå en fotoutblildning där. MEN då måste jag ha läst Foto C. vart gör man de då? Komvux? hmm, får ta reda på de där.

Bye


awesome dag

idag har jag varit med bella hela dagen. vi tog en fika med  hennes mamma och man. hur gulliga som helst. satt bara och tjata en massa. sen efter fikandet så drog vi en sväng till Åhlens, för bella skulle köpa julkapp. efter deee så åkte vi hem till bella. första gången jag var hos henne.. jätte mysigt! sandra kom dit också. fy fan va roligt vi har haft. skrattat så jag fick ont i magen. hur skönt är inte de då? :D efter en stund när vi hade varit hos bella en stund, åkte vi hem till bellas mamma och hälsade på.. spelade kort och skrattade lite mer och kollade i världens hemskaste bok jag någonsin har sett.. HAHAHA!
men visst verkar det som en hur go och aaawesome dag som helst? Ja jo jag tycker också de jag också :))

min dag idag började verkligen inte bra, men slutade så fruktasvärt bra!! så jävla glad att jag har helt underbara människor till vänner som bara lysser upp min tillvaro. massa kärlek!




ja, men självklart man ska bli hem körd ända fram till dörren ;)


ååh nej!!

ååh NEJ!
jag är typ sjuk tror jag.... mått inte alls bra idag och nu sitter jag och huttrar. men tog två alvedon, så nu mår jag lite bättre.. men hoppas på att jag kommer sova bort min svaghet i kroppen!
men jag är inte dålig jag har fan jobbat idag ;D wiiho.. cash!

nu blir det film och tycka synd om mig själv. kanske bella tittar förbi sen efter hon har slutat jobba :)

bye


The heels


jobb,bokmässa,tv.. VF

Hej alla glada!

Idag hade jag tänkt att jag skulle städa lägenheten, dra igång en diskmaskin och en tvättmaskin.. men icke! får sms 7.20 att jag ska jobba i Högboda på dagis (förskola heter de väl, men jag säger dagis fortfarande). Jag hade verkligen sett framemot att greja hemma. Men man kan ju inte tacka nej till jobb helleeeer .. näää! skönt med lite money. blir jobb imorgon också. :) awesome!

Ja, jag har jag ju inte skrivit på länge.. Men det är ju så att jag har ju skrivit en bok. Och för ca 2 veckor sedan var jag på en bokmässa. Det var hur kul som helst! Fick sålt 30böcker ungefär. jätte bra!! + att jag var med i värmlandsnyehterna TV4 + VF :D kommer vara med i VF på fredag också, då är det ett större reportage om mig. kul kul.

jag måste säga att jag har så otroligt bra vänner. ni vet vilka ni är! BIG HUG

till helgen blir det kalas wiiho + Julbakning med mamma, Anna och lilla Valentin kommer säkert vara med på ett hörn och bara skratta. han är bara för go! imorgon hade jag tänkte jag att jag ska bränna en julskiva som vi kan lyssna på medans vi ska baka. myyyyyyys! :)

nä, nu måste jag fan sova.. ska upp..... ja hum halv6! jiiiipppi.

bye



RSS 2.0