team edward

shululu!

idag har allt gått i ett. haha! när jag vaknade gick jag upp och packade med en gång. ska nämligen till höljes med Tina J och Lisa imorgon. jag har aldrig varit där heller, men jag tror att det kommer bli så kul, speciellt med de sällskapet jag har med mig :D vi hoppas också på att vi kommer träffa på schyssta människor!! bussen går från kil imorgon kl 14.20. sen kommer det bli ett byte så får vi ta buss resten.

klockan 15.15. IDAG var jag och sara på den efterlängtade twilight sagan - Eclipse. den var SÅ bra! jag ska försöka att inte avslöja något. men jag gillade det jag såg iaf ;D hihi. jag läste lite i Aftonbladet idag. då stog det att Jacob och Edward har ett varsit TEAM. haha! efter som Bell måste "välja" någon av dom. TEAM EDWARD, håller jag på lungt. visst Jacob har snygg kropp men nja.. det räcker inte ;)

Sara hoppas du gillade din födelsedagspresent :)

BYE


STEEK

STEEEEEK
gött med sol. fast nu har jag tagit en liten paus. blir ju så förbannat varmt på balkongen. egentligen är det ingen idé att sitta där.. men va fan! ;) ska plocka lite i lägenheten innan jag går ut igen, fast då blir det att vända ryggen åt. annars bränner jag väl upp mig, vill jag icke!
 
Förövrigt så var midsommaren väldigt bra. alla var SÅ fina. alla va utklädda. det kanske var tre styckern om inte hade gjort de. :D på plats fanns det teletabbis,lejon,byggare,en dvärj som bar runt på sandra, polis, jultomten, grottmänniskor, korv med bröd, fylle svin, fylle tratt m.m. :D haha! a det var roligt.
sara körde hem mig. var hemma kl 4 ungefär. kl 08.20. vaknade jag att valle vaknade i köket och var galet glad. då blev jag pigg och myste med honom hela morgonen :)

Fasters goding

snäll han

tjaa!

nyss smällt i mig en sallad från lilla saluhallen som brorsan Perra va och köpte åt mig. snäll han! men han skulle ju ändå ha själv också. ser att solen småsmyger från balkongen, gillar jag icke! så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Perra och jag började titta på VM.. meen han somnade ju! mmmh kul. så ja, vad händer nu då? jag orkar knappt titta på VM för där hör man ju knappt dom som pratar pga allt surrande!!  jag ska iaf titta lite vad jag ska ha på mig på midsommar. ska ju vara utklädd då ;D

brorsan vakna nyss.
Jag: hej!
Han: hej!
och bara på nåra sekunder igen åkte huvet ner igen och han sover. hahaha

BYE

fredag

hej hallå.

nyss varit på stan med tina och malin. köpte mig en svart tjockhuvtröja på Carlings. så nu kan jag slänga min gamla som är trasig! hehe :) väntar på att dom ska komma tillbaka in till stan så dom kan följa med mig och äta lunch på wayn coffee. mys! sen blir det att städa lite i lägenheten. för mamma och Helen kommer. Helen är min gamladagisfröken och mammas bästa kompis. vi ska laga mat och dricka massa gott :)) det kommer säkert bli en rolig kväll, iaf när man är i deras sällskap. hur roliga som helst! skrattar och driver om allt :D

Ha en toppen fredag!
för de ska jag ha:)

BYE

oj oj oj

hej.

kl. 00.28. nu, too much.. borde ligga i sängen nu. tina kommer halv10 imorgon. :)
jag är iaf hemma från Uppsala nu. det har varit en bra resa, dock väldigt dryg. har varit på Akademiska sjukhuset. där jag låg för fem år sen när jag skaddade mig. det var kul att träffa alla som hade tagit hand om en, då när det var som svårast och jobbigast!
jag träffade på folk som var nyskaddade.. då insåg jag att där har jag också varit. jag pratade med en äldre man som hade nyss blivit rullstolsburen.. och han såg allt så negativt. han trodde att man inte typ kan ha något bra liv som rullstolsburen, att man inte kan göra någonting! jag kände bara oj oj oj... man kan göra exakt vad som helst! bara man vill och ge fan på de.. hehe! men jag vet hur han tänker! jag har själv varit i dom funderingarna.
äldre mannen frågade mig om jag har accepterat situationen. jag svarade nej, det kommer jag nog aldrig att göra MEN att man måste kunna leva vidare och åtminstånde se det positiva med livet.. som familj och vänner!! hur viktigt som helst att ha dom så att man ska klara av det "nya livet".

Såg ett sista avsnittet idag av Köping Hillbillies (det är ett gäng killar som sitter i rullstol och spelar rullstolsrugby. ni måste se om ni inte gjort de!) men iaf, en av killarna sa idagens avsnitt: "Livet är som det var förut, fast bara lite krångligare." jag tyckte att han beskrev det bra!

jag hade velat sagt till alla på avdelningen att jag vet att det kommer att bli BRA. men att det kan vara en tung väg tills man känner att livet börjar ljusna!
jag vet att det kommer gå bra för dom också.

vill tacka pappa för att han följde med mig på denna lilla trip och att han gick med mig på stan så att vi kunde fördriva tiden lite. haha! inte alla pappor som går med på att gå med i affärer. ;)

...ooh shit vad jag snackar! hehe. nej men god natt!

vill bara säga EN sak till. jag är SÅ glad att jag har den familj och vänner jag har!!
NI ÄR UNDERBARA.

BYE



arbetslösheten började inte så pjåkit

shululuu!

nu mår jag toppen. och det är underbart. nu är allt över. skolan! inge mer pluggande, iaf inte nu på ett bra tag!! :)
Balen och studenten har varit super bra. dock blev man en aning trött på student dagen. gick upp kl 05.00 och la mig drygt kl. 03.00. på fredag morgon. haha! men att åka runt på flaket var det roligaste jag har gjort. skrika och sjunga!! fy fan va roligt det va. vill igen, igen, igen! HAHA! :)

Arbetslösheten började inte så dåligt heller. i lördags åkte jag sara O, amanda, calle och vår chaffis till sunne. vi åkte till kolsnäs och där spelade hoffmaestro & chraa. dom är så otroligt bra. har sin egenstil, massa instrumet och galet tempo i låtarna. som man bli alldeles glad av!! + att dom är goa och charmiga killar. träffa dom efteråt och fick autografer och tog bilder med dom. vi tjejer var upp i varv kan jag säga!
TOPPEN KVÄLL.

Imorgon ska jag till Uppsala. ska på fem års kontroll på Akademiska sjukhuset. hoppas det är folk som jobbar kvar som tog hand om mig då när jag låg där!! jag kommer hem på torsdag igen. :)

I LOVE MY LIFE.

BYE






det går sjukt fort...


sjuuuukt vad tiden går fort. redan studenten imorgon!! :) shit, kändes som det var nyss man börja i ettan på gymnasiet. a helt otroligt! mja, och i måndags var det ju balen. den var helt OK. men maten sög! haha

nu da, sitter  jag och väntar på mamma och pappa nu. vi ska ha möte med min/vår advokat. det var min advokat från början men nu är det allas typ haha. men han ska tyvärr sluta, det är skit tråkit. för han gillar vi jätte mycket! hoppas den nya är lika bra iaf.
min dag började inte alls bra. typiskt nog! jag vaknade av att jag kände mig svag i hela kroppen och mådde illa. fick beställa av taxin som jag egentligen skulle ta till skolan, för vi skulle göra ordning student flaket idag. men dom fick klara sig utan mig. :P och sen har jag typ haft inrestress, det kan jag då säga att det är inte roligt. fy satan! men nu känns det någorlunda bra iaf. och ikväll ska jag bara slappna av för ska till sunne på grillkväll hos lilla familjen där och övriga släkt som kommer från Gävle :) ska bli så kul.

BYE


FOTO: Perra (brorsan)

GREAT

hej.

klockan är mycket nu. borde ha legat i sängen för länge sen!! baah.
aja anyway, idag har det varit toppen :D blev skolan en sväng Arbetsförmedlingen och en tjej som pratade om lite andra saker. sen efter de blev det brännboll och fika med BF3C(min klass) och BF3B + lärare. det var kul :)

efter skolan blev det att ligga och glassa vid promen med sara, linnea, sandra, petra och becca. hur gött som helst. FETT NAJS - som Linnea brukar uttala sig. som jag nu har tagit efter ;) haha!
runt 4 tiden gick jag och petra till Kebabhouse, det blev pizza för min del. YAMMI! sen fick jag gå till parkeringen mittemot McDonald's, där skulle jag möta med mirjam + bil. vi drar och hämtar sanna och hennes kompis och åker till skutberget och där präsade vi i solen i någon timme och fikade. verkligen rå mys! :D

TOPPEN DAG!




RSS 2.0