Utkast: hello you! ...

hello you!
idag har det vart en bra dag mycket smärta och skratt. HAHA ;)
jag och mamma åkte från boda strax efter halv11. Jag hade en tid på vårdcentralen kl 11 i kil.
jag skulle ta bort tre leverfläckar på ryggen! det gjorde så jäävla ont när jag skulle få bedövning AAAJE! fasen så ont de gjorde! mamma hon bara "nej nu vill inte jag se något mer", och drog för ett drapperi haha! (vilket stöd jag får;) så nu har jag tre härliga stygn på ryggen. IT HURTS! buuhu, synd om mig nu. ;( hehe!
efter allt stå hej på vårdcentralen så åkte jag och mamma till min praktik plats som jag ska ha om två veckor.
mammas kompis Helen jobbar nämligen där. Jag kommer få en oförglömlig praktik det känner jag på mig. Helen är extremt rolig! :D henne gillar vi. så de visa mig runt där på avdelningen. överig personal verkade vara helt coola dom med! HAHA. vi fikade. mycket skratt med brända semlor :D (helen som hade bakat).
ca klockan 5 åkte vi till stan (home to me) där fanns pappa. han donade å grejade. den blev det mat, tacos och fika efter åt. :)

Jag är nöjd med denna dag faktiskt! :)

åh herregud vilken grej,, har ni hört! Kronprinsessan victora har förlovat sig och inom ett år så blir det bröllop!!!
typ som att ni skulle missat de.. det ända dom pratar om på nyheterna! haha
tänk om det skulle bli en sån stor grej om man skulle förlova sig själv va med på tven å grejer :D hahahaha

BYE


stulen gräddfil och semlor

Hello!
idag blev det tingisrätten med klassen. gick på tre mål. det kunde vart lite mer spänning iaf. första var väl bäst. den sista.. ska man våga berätta? pinsamt. han hade snott en gräddfil.dip och semlor + två filmer! HAHA, då var det inte lätt att hålla sig för skratt (a)
efter den sista rättegången så fundera jag, amanda, erika, emelie och sara om vi skulle gå på en till rätegång.
och vi bestämde oss för att det skulle vi göra. men den var klockan 1. så vi bestämde oss för att vi skulle äta mat.
PIZZA blev! MEN vi hitta ingen pizza resturang (a) HAHA. vi är liksom MITT i stan och hittar ingen pizzaresurang! haha det är illa! men vi gick typ runt hela stan och sen när vi kommer tillbaka till torget så hittar vi en resturang! (y) hahaha!
innan vi fick får pizza blev det mycket skit snack. HAHA! vet inte allt vad vi har pratat om ;D kul iaf. till slut fick vi fåran pizza. MUMMA! :)
och strax innan ett går vi till tingisrätten. väntar, väntar, väntar och åter väntar... klockan går.. (tick tack, tick tack).
klockan blev halv3. ujuj, vad tiden gick fort.. men vi hade så trevligt sncka en massa och sat i ett par goa soffor som man inte ville gå ifrån. nej men tillslut gick jag hem för jag orkade inte vänta längre. hehe!
precis när jag kom innan för dörren så ringer min mobil. det är sara. då kommer sara till mig. hon blev rastlös så jag fick gå ut på stan och "rasta" henne HAHAHA! :D nejdå, vi leta efter mat (färdig), vi orka nämligen inte laga mat. min det fick bli baguett och coola + glass (efterrätt liksom) hehe. min andra homie kom också, kristine - yaao gingstaa!! :D
vi roa oss lite med att kolla på youtube - Hipp hipp Tiffany persson! sååå jävla rolig! :D
sen drog tösera hem da. jag ensam buuhu! nejdå. jag har gjort lite läxa faktiskt. har skrivit klart e sak som jag ska redovisa imorgon.. (vågar inte). men får se! usch,

myssskväll med sara imorgon :) kommer bli kul som fan! wiie






BYE


"Det finns ingen gräns"

(inlägget skrev jag igår. Måndag den 10feb.)

Heej!
idag har jag vart med brorsan till hans jobb. han jobbar i sunne som lärare. Kul och se hur det ser ut på högstadiet nu för tiden (låter som jag är värsta gammal haha). Så som eleverna va i klassrummet osv. jag känner såå igen mig haha! Lite kul faktiskt :)
typ vid 12tiden var vi alla på hela skolan vi på en föreläsning. det var inte anders fogdö som vi skulle lyssna på det var anders olsson ;) hehe
Herregud, säger jag bara! :O jag som trodde att jag hade vart med om något "obeskrivligt hemskt". alltså visst jag har vart med om en hemsk olycka. men han har verkligen haft otur! fyfan. och jag förstår inte vart han har fått den orken ifrån!? Helt sjukt.

Men som han sa: - "vägen till att komma från botten till toppen kan inte alltid vara rak."

Och om man vill så måste ju man försöka. Heller hur? Och han har verkligen försökt och han har lyckats!! Helt otroligt vilken kämpe!


Jag vill ha den glöden han har. Verkligen! Visst jag är inte på botten men jag är inte på toppen heller. Jag är nått mellanting. Men jag vill va på toppen. Jag vill känna att jag lyckas med nånting!! Och känna mig stolt över mig själv!!

Och kunna försöka acceptera att nu är det så här och så kommer det förbli.

När Anders Olsson prata om allt som han har varit med om, hans olycka och hans reser hit å dit, OS m.m. HELT OTROLIGT! Och han har även humor i de hela. Vilken härlig människa! :D

  

Jag prata med honom efter att han hade haft föreläsningen för oss. (jag blev röd som en tomat i ansiktet. Ansiktet blev väl lika rött som hårfärgen) HAHA pinit!

Jag sa att jag kände igen mig mycket av de han sa hur han har känt sig osv.

Och det förstod han. Sen berättade jag vad jag hade vart med om å bla bla bla... då säger han: jo men jag vet nog vem du är! Då tänkte jag bara "öh men va?" hahaha!

Nej men det var så här att perra tror jag ringde han strax efter olyckan hade hänt, 2005. men att han kom ihåg de? :O:D hahaha kul iaf! Han sa att jag skulle höra av mig höhö!


A men att få höra på Anders Olsson idag har varit jätte bra. Och fått en tankeställare!  Jag måste verkligen försöka och komma på "benen".

Måste försöka ta tag i detta nu. ett MÅSTE!
/K


RSS 2.0