nu ska jag bli frisk

nu är jag hemma i stan igen. kollar på america's best dance crew. OM jag är sugen på att dansa.
fast just nu för tillfället, känner jag mig väldigt rissig.. det är mycket sällan jag är sjuk, peppar peppar haha!
hoppas bara på att jag mår bättre imorgon, för ska till skolan och få reda på lite betyg. och sen efter skolan
kommer sara till mig. så ska vi kolla på balfrisyren:D spännande!!

idag har det ju varit Mors dag. det har varit jätte mysigt. tråkigt bara att jag har varit rissig. men jag mådde hyffsat bättre när vi var hos Ylva i lysvik. och härligt väder blev det!! underbart.

BYE


Bild: jag och valle. det var underbart att få träffa honom idag.
        FASTERS GODING!


oj oj tyskland vann..

sitter och tittar på Eurovision song contest... Tyskland vann. det gillar jag inte. den var inge bra alls!!
kommer inte ens ihåg hur den gick heller haha! nej nu har popcornen tagit slut så det är bara att gå och lägga sig ;)

för övrigt har jag haft en bra helj.
Fredags var jag med Sandra M. vi gick till coffeehouse by george. grymt härlig musik spelar dom där iaf. gick därifrån och tänke gå till ankan. men vi gick hem ist. det var skönt de också, hade ändå ont i huvet. :/
Lördag/idag hämta mamma mig så åkte vi till Tingvalla IP. det var handikappsidrott. det var SÅ fränt. det var binda som hoppa längdhopp!! Jag blev verkligen inponerad! nu har jag fått lite kontakter så jag hoppas på att komma vidare med de. hihi!
Mor och jag åkte sen hem till mig. men kom bara till hissen.. hissen funkade inte :O jag var aptrött! tänkte bara dettta är inte sant. men den hade lagt av pga strömavbrottet som hade varit i hela karlstad. men det kom en och fixa den iaf. gött! packade och sen åkte vi hem till Boda.

jag är mycket stolt över min katt Bull, för han jagade väg en grävling under altanen. den låt fruktansvärd.. trodde det var två katter som bråkade livet ur varandra:P

Imorgon blir det mys med HELA familjen i Lysvik. <3
Tyvärr är inte Perra med. men han kommer hem nästa helj :)

BYE




"nä nä jag är inte bitter..."

satan vad det ska vara irriterande jobbigt just nu. jag har dåligt arbetsmine. ingenting jag kan göra något åt, visst man kan säkert, träna upp det på nått finulit sätt. MEN det är hemskt!
+ att jag har dåligt självförtroende... whay? jo, jag vet varför. men jag vill inte sitta här och vara bitter "nä nä jag är inte bitter ja int" - Tony Rickardsson (höhö). nej men mitt självförtroende vill jag ska vara mycket starkare. jag vill att jag ska inse själv att jag har gjort massa bra saker... jag har skrivit en bok, jag har klarat min tunga skolgång jätte bra och jag tycker jag själv har mognat mycket!

NU SKÄRPNING KRISTIN. TA ÅT DIG ALL ÄRA FÖR DET DU HAR GJORT!! ;)

JIPPI

hejsan!

jaha, då var det söndag igen. trök! kollar på tv:n, växlar mellan TV4 där det är Wallander och TV3 för det spelas det A cinderella story.. som är så mysig :) + att card mikael murray är SÅ snygg! hehe

för övrigt har min helj varit så där. igår var jag riktigt lessen och det suger. men det var faktiskt riktigt skönt att få ut tårarna som jag har kännt att jag har hållt på länge. jag känner mig nämligen stressad för skolan,bal, student osv. men allt är ju snart fixat! jag har inte alls mycket kvar i skolan nu. har bara engelskan kvar nu :) JIPPI.
men jag var iaf hos mamma och pappa igår tills idag. så det har varit mysigt. grillade ute!! och satt ute för första gången :) jag och mamma var också på en bil tur och jag fick mycket fina bilder.

Imorgon kommer sara till mig. det ser jag fram emot!!
hon ska med mig till Arbetsförmedlingen. spännande och höra av de har att säga. hehe!

BYE

BILDER FRÅN BILTUREN:











BLÄ på detta

hej.

mja, vad ska man säga om den här dagen? den var inte lika bra som igår iaf...
jag vill vara positiv till allt.. men ibland orkar man bara inte. det är så förbaskat tråkit att må skit!
jag älskar att vara glad (vem vill inte de?) och skratta.. skratta så att man gråter och får ont i magen (allså glädjetårar och skrattmusklerna i magen sätts igång hehe).  men tyvärr måste man ha dåliga dagar också. BLÄ!
Hoppas det blir en bättre dag imorgon.. det är ju ändå fredag!! :)



härligt härligt

hello

strålande dag idag.
skolan hade jag egentligen inte så mycket att göra. men tog reda på hur det hade gått i olika kurser. så i 3 kurser kommer jag få VG i.. hur gött är inte de? :) LOVELY! efter skolan kom mamma. vi tog en fika på stan och sen tog vi en liten promenix till Free Sun, kände att jag behövde få lite färg. mötte mamma efter de så gick vi och handlade lite. mat och plugg resten av kvällen på balkongen :)) så mysigt!!


SARA, jag hoppas att du inte har ont i öronen imorgon!! vill att du ska komma till mig! ^^

BYE


toppen helj

Hejsan!

heljen har varit jätte bra, lyckad med andra ord!!
fredagen åkte jag till mirjam på grillkväll och drack lite gott. senare vi 23.00 tiden så åkte vi in till stan. jag möte sandra, louise och deras kära mor maria inne på ankan. vi hade riktigt kul. i deras sällskap fick jag många skratt som förlängde livet kan jag säga, ojoj!! :D
lördagen skulle sandra M komma till mig och ha myskväll. men icke, sara ringer mig kl 19.00. och fråga om vi vill komma till våxnäs på fest. och det tackade vi ju ja till haha ;) men innan vi gick dit så gick vi till Mc donalds och köpte oss en varsin glass och sätta oss vid promen. sen gick vi hem till mig och gjorde oss snabbt iordning. vi hade inte kollat bussarna, så vi bestämde oss för att gå till våxnäs istället. vi var väldigt roade kan jag säga hahaha :D på halva vägen möter sara och madde oss. sen kom vi till ett brak kalas, med många härliga människor! där fick man skratt mycket också.. underbart!!
Happy duck blev senare på kvällen. jag hann va där i ca en halvtimme, en kille kommer fram till mig. hahah vilken människa.. en packad sådan!! han sa till mig att jag var skit snygg och vacker.. visst det är jätte kul att höra det.. men när man har fått höra det ungefär 10 ggr på 10min hahaha!
a det har varit en jätte bra helj! sitter i boda nu. kollar på wallander med mamma.. men hon har ju somnat, i en vanlig ordning ;)

BYE

lite bilder från i heljen







ska bli så skönt

hello!

ser på The simpsons nu och lyssnar på grymt bra musik bla. Miley Cyrus nya låt - can't be tamed.. sjukt bra!!

idag har jag försökt få ordning på idrottsuppgiften som skulle vara klar redan förra fredagen. men jag orkar inte lägga ner mer engergi på skolan nu. nu är liksom projektarbetet klart och jag har skrivit klart rapporten. och jag hoppas att rapporten duger så jag inte behöver få göra om den! nej, nu vill jag lägga ner skolan för gått känner jag.. ska bli så skönt att lämna allt pluggandet!! men jag kommer faktiskt att sakna skolan.. själva grejen att gå dit. nu ska man ju liksom ut i arbetslivet haha shiieet!
men jag kommer inte kunna släppa allt med pluggandet för ens sista dagen betygen sätts och det är den 23maj, i think? och det är 8-9skoldagar kvar :O paaanik!! hur ska man hinna med allt? ääh, löser sig att ;)

Nej nu ska jag fortsätta se på simpsons!!

BYE

hemma hos mamma, pappa och bull :)

glad

hello!

just nu sitter jag och tittar på The simpsons på TV:n. Homer är bäst! Han påminer om min äldsta bror lite grann HAHAHAHA (brorsan han härmar homer ofta, kan vara därför;). sitter och laddar ner lite ny/gammal musik, busigt! så får man ju egentligen inte göra ju! men nu gör jag så ändå.. okej? ;)

I skolan idag gick redovisningen i aulan hur bra som helst. jag mfl. hade projektsredovisning och visade upp projekt. så jag visade upp min bok. det var många som läste boken och tyckte den var bra! GREAT! verkar som nåra vill köpa den iaf. hihi! skit kuuul. måste bra trycka fler. men det kan ta ett tag. :P

Jag måste säga att jag är så glad över att jag mår som jag mår nu, allt så bra!! UNDERBART.

men jag känner att jag saknar nått.. jo, en man i mitt liv. men han kommer väl han också. höhö!

BYE


Babak,sandra och jag - från i fredags

god morgon

god morgon!

mamma plockar fram frukost, så det blir att äta. sen plugga hela, hela dagen!! suck.. ingen lust alls med det.
men men.. inte mycket kvar i skolan nu :) wiiiho! senare ikväll så ska jag och mamma till sunne och hälsa på familjen där och hämta pappa :) mys!!

måste berätta att jag har sjukt ont i mitt pekfinger. har en inflammation.. i natt har jag lindat runt fingret, haft asolsprit på. jag kan säga att mitt finger är som ett stort, blekt russin HAHA!

BYE

sorry sorry

hallå där!

...har varit dålig på att upptatera här, men ska försöka bli bättre på de.
har inte hunnit liksom. mycket i skolan osv. men det går SUPER bra!! klar med min "bok" :) blir att trycka den på måndag. 30 exemplar kommer bli tryckta.. men det kommer INTE räcka! för att det är så många som vill ha den.. och det är ju himla kul :D:D ska bli spännande och se vad folk kommer tycka om den!!

just nu sitter jag och tittar på Virus i bataljonen. HAHA så himla härligt att det finns humor alltså!

BYE

RSS 2.0