fet mat och skratt

hej alla!
nu ska jag försöka ta mig i kragen och skriva oftare!

Idag då,
en helt vanlig skoldag. började med engelska med gittan. jag älskar engelska, jag har faktiskt inge svårt med att förstå när någon pratar med mig. men sen när jag själv ska snacka.. det går inte! haha kass är jag då. men det ska man väl försöka ändra på. efter engelskan skulle man ju få i sig lite mat i maggen. sen blev det svenska. vi ska typ skriva en uppstats om våra drömmar, typ vad vi har för mål osv. det blev lite jobbigt faktiskt. för natuligtvis kom jag ju in på olyckan. men det kanske kan va bra för mig också skriva om den lite också? hum.. maybe! det var iaf lite depigt..
jo, men iaf så sluta jag skolan kl 1. men då fick man ju vänta på  taxin. i hela jävla 40 minuter får jag vänta! :O
inte första gången jag får vänta! om man har beställt en taxi så ska den komma de klockslaget också ingen annan tid! men nej då, här ska man va drygast i värmland! han verkade ha all tid i världen han. haha!  men inte jag!
men iaf, till stan kom jag. där satt sara och emmab och trappa i backen. haha opss sorry girls att ni fick vänta så länge.. nej då så farligt var de inte. dom hade bara fått väntat på mig ett tag! men inte mitt fel, taxicaffisens fel :O skyler på han jah! han bad inte ens om ursäkt att han var försenad.. bara HALLÅ! - det hör faktiskt till god ton att man gör det  (har min mamma sagt). haha! men iaf vi drog till mcdonald's och käka fet mat och var riktigt glada! fyfan va vi skratta! SÅ HÄÄÄRLIGT! sen drog vi hem till mig. sara gjorde sig kaffe åt henne och emma (själv så dricker man ju inte kaffe). vi snacka mer "skit". man kommer ju alltid in på det här med killar och sex.. hum? knepigt HÖHÖ!

ett STORT tack tjejer för en toppen dag! en sån här dag som denna behövde jag verkligen!
guld värrt!
/K

RSS 2.0