glöm inte...


fint som snus

idag har det varit skola hela dagen. vi var på besök på en fritidsgård. verkar vara så kul att jobba som fritidledare. jag önskar att jag kommer jobba med ungdomar efter utbildningen :) kan ju alltid hoppas att det går bättre att få jobb då, eftersom man har utbildningen i "ryggsäcken".
slutade halv3 och fick vänta på taxin i drygt 40min. för vi slutade tidigare. men när jag kom hem la jag mig direkt i soffan och ringde ett samtal till min simtränare, simträningen börjar nästa helg. men jag känner att jag inte kommer hinna simma och plugga samtidigt.. för jag kommer sluta så sent på eftermiddagen. som det ser ut nu iaf. så jag tog beslutet att jag slutar med simningen. men jag hoppas att jag kommer simma nån gång i höst/vinter ändå.. antingen om det är i Deje som jag har varit medlem i eller om jag simmar på egen hand. för det är riktigt skönt att få simma och "leva som fisken i vattnet". haha! så skönt. sen senare vid halv7 gick jag och sandra till SATS och tränade. sjukt underbart när man kan känna att man har tränat magen. jag känner också att jag kan ta lite mer vikter än vad jag gjorde innan sommaren faktiskt. hur awesome är inte de då? haha fint som snus ;)
nä, nu ska jag fan sova. men imorgon är det äntligen helg igen. kommer bli en lugn helg skönt!
Sandra,Moa och jag hemma hos Glenn och spänner oss i början utav sommaren

nervös

idag var det första dagen i skolan på Kristinehamns folkhögskola. det var riktigt kul. vi gjorde massa "lära-känna-övningar" med den nya klassen + tvåorna. nervös ja! men det gick att bra ändå.. under den här veckan kommer det mest vara såna övningar. men första lektionen ska vi ha på fredag. iiiih! hjälp.. eller ja så farligt är de väl inte men ja... jag funderar ju så jävla mycket bläää haha!
Känner mig så negg hela tiden nu.. det känns as bra men kursen. men just att plugga... jag vet hur mycket energi jag lägger ner mig och bla bla blaaaaa... jag vet att det kommer gå bra. mm aja lite jobbigt nu bara + att det kommer gå åt så extremt mycket pengar när jag kommer åka färdtjänst varje dag. 200 spänn om dagen... 1000 i veckan.... 4000 i måååånaden.... herrre! jag hoppas det löser sig med att jag får nått bidrag.. men då har jag min älskade mamma som säger till mig när jag är lessen över något "det blir att väl" (på bredaste värmlskan ni kan tänka er:) go mamma!
nä nu måste jag sova för taxin kommer 7.30 imorgon :O

bye

håller tummarna

Jahapp nu var det söndag åter igen. imorgon börjar en ny vecka och för mig börjar skolan igen. känns lite sisådär. fast jag vill så gärna ha nånting och göra, det som oroar mig är att plugga igen. för jag har dyslexi och svårt arbetsminne.. kursen är 2årig.. så det kommer bli lite tungt! men det som känns bra är att jag har hade ett möte med två av lärare jag kommer ha med att göra, pratade om vad jag behöver hjälp med osv. ingenting verkar omöjligt.. den hjälp jag kommer få har jag inte ens fått när jag gick i lågstadiet. jag är så tacksam och glad att jag äntligen kan få lite ordning på hur jag ska kunna plugga på egen hand. håller tummarna att det ska gå bra. :)
jag kommer säkert skriva längre fram över hur det kommer gå. Nu är jag riktigt trött faktiskt så jag ska lägga mig..
bye



..

många känslor strömmar genom kroppen.
osäker tjej. vill inte vara de längre. go for it liksom.

RSS 2.0