både tråkigt och roligt

lingonveckan? ohja. inge trevlig alls är jag.
jooooooooda. jag är att trevlig. ;)

men nu ska jag sova. ska hämta mina böcker imorgon. dom är färdig tryckta :D wiiiho. och imorgon ska jag också vara barnvakt åt Valentin. så det blir hem till Boda!!

fan juste, måste packa också!

   
         


oh me like

oj idag har jag inte gjort allt för mycket. var på ett kort möte. sen har jag bara slappat. kollade på fighting med channing tatum i huvudrollen. han är ju bara för snygg! oh me like. hehe! visst, jag gillar inte när folk slåss.. men filmen var hyfsat bra ändå.
jag kollade klart på fångarna på fortet för en stund sen. jag tycker det är så kul att det har börjat igen! jag märker att jag sitter och spänner mig eller lutar mig framåt hela tiden, när jag kollar. tex när dom ska upp för ett rep eller nått annat spänner jag mig och när dom ska skynda sig, lutar jag mig framåt. haha! jag tror att jag har fått det lite av pappa faktiskt. ;)

nej nu ska jag se på mer film, Rememer me. har redan sett den men den är skit bra. jag gillar inte slutet! men det kan ju inte alltid sluta lyckligt.. (men jag vill ALLTID att det ska sluta lyckligt!).

ojoj.. pratat med mamma i 46 min nu. vilken pratsam moder jag har! men det tycker jag om.. faktiskt ibland! hehe

natti

 


bra för att vara söndag

dagen har varit bra. väldigt bra dag för att få va söndag!

blev att lägga sig i ett solarium med sandra. Ja, vi la oss ju inte i samma. men det hoppas jag att ni fattar? haha (humor...tss). sen gick vi och fikade på Royal. mysigt!

sen efter en stund jag kom hem kolla läget på fejan (facebook). pratade lite med lojsan. hon hade tråkit och jag hade tråkit. hon kom till mig och vi kollade på film. Järnjätten blev det, barnfilm... slutade att vi grina i slutet. jag har nog aldrigt grinat så mycket till en barnfilm!! haha
efter de kollade vi på bridget jones dagbok som gick på tv3 :) jag älskar verkligen renee zellweger i huvudrollen. hon är klockren!! hon gillar henne förövrigt som skådespelare.

nä nu måste jag lägga mig. för jag ska upp tidigt!

bye


grums kommun

Okej, skinnjackan hittad. den finns i grums kommun. JIPPI! en glad nyhet :)
jag glömde den i Tinas mormor och morfars husvagn när vi var på Fryksdalsdansen.

aja, men de andra grejerna då? kan inte dom också komma fram please?

om ca 35 min är det one tree hill och the hills på tvn, SAMTIDIGT.. fan va dygt!
fast one tree hill är egentiligen inte så bra som det var för Lucas och Petyon är ju inte med nu. stor suck. + att chad michael murray är så förbannat snygg! fast det har ju kommit en som är riktigt snygg, robert buckley. men ingen slår chad michael murray ;)

The hills missade jag det första avsnittet på. vore kul och se lite, verkar som det är lite drama! det är väl de som lockar antar jag? haha


 robert buckley
ser ju inte så pjåkig ut. hehe


frustrerad

jag har nog aldrig varit så här frustrerad.. det är så här;

Jag upptäckte förra veckan att min kamera och BH var borta. och nu i fredags leta jag efter min skinnjacka och en tröja med vita armar, svart fram- baksida och med ett H på framsidan, den finns att köpa på gina tricot. ALLA har den tröjan typ.

ett roliga är att jag har använt min skinnjacka en eller två gånger i sommar..

men är det jag som är så jävla virrig och tappar mina grejer? eller är det en tjuv som har varit besök?!

jag mamma,pappa har städat HELA lägenheten.. säkert 2 gånger och hittar det inte. Päronen har letat hemma i boda också.. hittar inget!!!

vad FAN är det som händer?!


dret vääder

vad är det här för vääääder?!? man blir ju seriös totalt deprimerad. usch! nej men om en stund kommer mammas kusin Göran och hans flickvän. han är hur trevlig som helst, han gillar jag.

jag är i boda nu. så senare i eftermiddag blir det hem till mig. mamma kör. ska göra mig iordning och sen blir det till skutberget (sara jobbar där). vi är ett gäng som ska äta mat. mys! sen blir det hem till mig och dricka lite gott och sen krogen. det kommer bli trevligt.

måste säga också att jag hade riktigt kul igår och det behövde jag verkligen!!!

bye


barnvakt

nyss kommit ur duschen, gött! nu blir det att klä på sig och käka en stadig frukost. för om några timmar ska jag vara barnvakt åt godingen Valentin. ååh jag ser verkligen fram emot de :) när mark och anna är klara med sina ärenden, blir det säkert lunch. sen bär det iväg och hälsa på Mats och Agneta i Fagerås. vet inte om mamma eller pappa hämtar mig där. blir att jag kommer mellan landa i boda. vet inte hur länge jag blir kvar där.. sen blir det iaf grums. sara är ju ändå ledig idag. kanske jag åker dit tidigare? så blir det säkert ;)

nu
klä på sig, frukost och packa.

bye


försöka hålla mig sysselsatt

idag ska jag försöka hålla mig sysselsatt hela dagen. har egentligen ingenting att göra. men jag har enormt mycket bilder som jag måste gå igenom. för det är så mycket som jag vill skicka efter. jag har väl knappt kommit igenom hälften haha ;) men nu sitter jag vid mitt nya skrivbord och ska börja med bilderna. skönt att sitta vid ett skrivbord. har även sätt på Anastasia. jag behöver inte titta för jag kan den utan till. tro mig. haha! mysigt att höra låtarna som är med i filmen.. Helena Sjöholm är en riktigt bra sångerska!

kanske tar mig en tur på stan sen? mja vi får se.

bye

                                                                                                                                          

uppe tidigt

gick upp hyfsat tidigt idag ändå. strax efter 9. kollar på MTV breakfastclub top 10: Beyonce och käkar frukost. passade ju skit bra att de var just de på MTV, eftersom Beyonce är min IDOL. jag har till och med kockat ägg till frukost :)

nu sitter jag och inväntar sara och sen blir det att åka till IKEA med pappa. ska nog köpa ett skrivbord jag har sett där. måste verkligen hålla ordning på mina papper nu. känns lite vuxet, haha!


nej nu ska jag fixa lite.
bye
                              
                                        sara och jag 16år. hehe

anyway

vädret suger idag. jag har nästan bara hållt mig inomhus. var en sväng till expert med kristine. jag köpte mig en ny kamera. jippi... dom pengarna skulle jag kunna lägga ut på annat.. men nej! så jävla förbannat tråkit när sånt här händer.

anyway... jag har faktiskt nyss skickat in en ansökan till Klemner studio som modell. för väl hoppas på ett positivt svar. tar väl nåra dagar! :) man ska skicka med bilder också. när jag skulle sätta i hårddisken i datorn fungerar den inte.. jag får råpanik!!! grinar hysteriskt och efter drygt 10min så får jag på den. TUR säger jag bara.. TUR. vet inte vad jag skulle gjort om min tredje hårddisk skulle ha pajat! nu blir det att köpa CD-skivor och föra över bilder. för att få vara på den säkra sidan!! för bilderna är så viktiga!

bye
                   
                   I have been in a period when I just want to scream.....

toppen kväll

Gjorde nyss rostat bröd till mig själv med gurka och ost på. mums! sov 2 timmar också. var jätte trött idag, antingen var det för att jag gick upp tidigt eller så kan det vara host medicinen jag tar. elleer både och! hähä.

imorse var jag på abetsförmedlingen. dom är ju helt underbara som jag har där. hoppas det går bra. berättar om jag får någon praktik :) hihi.

måste ju säga att det är ju toppen kväll på tv:n ikväll. Renarama Rolf och nu Fångarna på fortet :) det känns verkligen som när man var liten. MYS!

bye

                        


sisådär helj

kollar på sagan om konungens återkomst nu.. alla filmerna är bra. men den bästa är ettan tycker jag faktiskt.

min helj förövrigt har varit sisådär. irriterad på allt. är väldigt känslosam, båda av lycka och ångest osv. men jag har umgåts med Hannah E hela heljen det har varit toppen! vi har varit ute både fredag och lördag. skräll för min del. haha!

fredagen var inte okej. jag och hannah hade svårt med våran outfit. ingenting blev rätt. allt var bara fel. men vi kom ut till slut och hade trevligt. score först. sen ankan. JÄTTE mycket folk. vi var där en väldigt kort stund. när vi stod och väntade på hissen när vi skulle hem. (då får man vänta på toaletten, väldigt välkomnande antré). en kille iaf stod i till toaletten säger: "Det är ju typiskt att rullstolsburna får mer förmånar än alla andra". Jag och Hannah vände oss fort och sa: Vad sa duu sa du? Passa dig! Han: "det var bara ett skämt." jag tänkte.. hela du är ett skämt! men vi såg på honom snabbt sen att han ångrade det han sa och det var ju bara bra.

sen efter de var det bara att dra sig hem och sova!

lördag. jag vaknar mår piss.. bakfull visst. men det var inte de.. ja som sagt irriterade på minsta lilla jag gjorde. sen började jag tänka på idioten som hävde ur sig onödig kommentar. blev lessen. skrev till hannah att jag hade inte lust med och gå ut. hannah sa att han ska inte förstöra det jag har tänkt att göra. för jag ville ju ut och träffa folk. det var bara 5min tills systemet stängde... det var bara att rusa dit ;)

jag och Hannah hade en jätte trevlig kväll. hela kvällen var bra. :D Tack min käre barndomskömpis!! <3

och idag söndag har mammii varit här. vi tog oss en tur till IKEA. mycket mysigt :) love my mum!

bye

                                                        
                                                          det sitter djupt......

good morning

tja!

nu har jag nyss vaknat. blir frukost.. puffar och fil. det är bra för min hals just nu. jag vågar inte prata för då är jag rädd att jag kommer få ett hostanfall ;P men tur att jag är själv nu iaf, så just i detta nu kan jag vara luugn. men emma sa att hon skulle komma kl. 12? få väl se om hon dyker upp. haha!

efter frukosten blir det att plocka upp kläder från golvet och små plocka lite över allt i lägenheten! jippi. men det måste göras.

bye

                                              
                                                         when will i see you?

should we dance?

funderar på att sova. JAA, det ska jag göra!

förut så kollade jag på should we dance. den är så mysig! jag gillar Jennifer Lopez som spelar en av huvudrollerna. fast i den här filmen tycker jag hon spelar lite mesigt faktiskt.. eller inte mesigt. men hon syns inte lika mycket som i andra filmer hon är med i. Men när hon dansar OOOH MY GOOOD, riktigt grym! Jag älskar henne som skådespelare och sångare! naturligtvis grina jag i slutet. haha! jag gillar även Richard Gere som har en huvudroll också.. go göbbe ;)

nä nu ska jag se klart på Ozzy Osbournes.. sen sova :)

bye

                           

btw

sitter och tittar på simpsons nu. Homer Simpsons är cool och så smart... HAHA! efter de blir det film.. antingen så blir det disney filmer eller Pearl Harbor eeeeller nått annat.

idag var jag ju till forshaga hos han som ska trycka boken. hör här: den ser MYCKET bättre ut ingen amatör bok :D super glad. men jag är fortfarande inte helt nöjd. höhö.. jag är ju så jäkla petig! Men iaf grabben/gubben ska skicka hem ett exemplar och så får jag se om jag blir nöjd. haha! sen är det bara att trycka upp FLERA! wiihooo! jag lääängtar så.

btw min hosta är bättre faktiskt. bra hostmedicin jag fick av läkaren. THANK's dude!

bye

                               
                             den har blivit grååå.. men va fan, går att läsa;)

håller tummarna

nyss haft ett hostanfall... gör ont i hela kroppen! jag tog 5ml hostmedicin på de. gött! så nu hoppas jag att jag får en fridfull natt utan att hosta :) innan jag ska sova ska jag se på Mulan. det var ett bra tag sen jag såg den filmen. gillar Mulans Farmor, riktigt frän haha!! 

förövrigt idag har jag inte gjort så mycket. emma och felicia kom en sväng och tjata lite. annars har jag bara legat i min goa soffa och kollat lauga beach summer maraton och kollat mamma mia. den filmen kan man bara bli glad av, underbar musik och glädje dans.

imorgon blir det iväg IGEN till forshaga. prata om boken. hoppas det blir bra nu!! annars får det bli en amatör bok eller så får jag gå till någon annan som får trycka den?! jag vill inte skita i hur boken ser ut.. men snart gör jag de. men jag vill att personen som köper den, är nöjd också. det blir alltid bra i slutendan.. de vet jag ;)

HÅLLER TUMMARNA!

bye

                                 
                                                                           Miss u
                      

big NO


......varför är jag fortfarande vaken? jo, för att min förbannade hosta vill inte sluta.. eländet håller mig vaken. jag är inte bara sjuk, jag är SJUUKT trött också. hostan tar verkligen kåll på mig snart! jag är alldeles slut i hela kroppen. usch!! nej nu ska jag ladda upp med all medicin och halstabletter och vatten jag har!! ALLT. för det här är verkligen inte kul.

men imorgon ska jag bara pyssla om mig själv. ska absolut INTE gå utanför dörren. BIG NO! imorgon blir det massa film och om jag är pigg ska jag fixa med mina bilder. ska försöka starta en bildblogg. vet du hur man gör? jag vet inte....

nej nu ska jag försöka sova. natti!

                                                       


movie night

ligger i sängen och myser med min bebis (bull), han är så go!
Nyss började Göta kanal - eller vem drog ur proppen? på tv4. så jag små tittar lite på den. Men om drygt en halvtimme ska jag se på film med mamma Cold Mountain, den kommer gå på kanal9. den är så jäkla bra!! jag kommer grina.. det vet jag haha!

nu blir det att mysa till det lite med med morot, gurka, paprika och dip :) nyttigt.

bye

                                      

stor blomma på...

Jag har haft en toppen helj.. FAST jag har tappat min plångbok. OPS! vilken skräll va? men om det är någon som hittar en pångbok med en stor blomma på, så är det min!!

fredagen satt jag emma och lojsan hemma hos mig, drack lite. sen blev det score och ankan. hade en kul kväll träffa många som man inte hade sett på länge. det var kul!

Lördagen toppade allt då spelade ju Hotwood Folk&Rock! stod längst fram som vanligt. vart ska man annars stå? dom var iaf lika bra som alltid. :) jag sov hemma hos Rickard och Sara för första gången!! soffan var att bekväm. så jag kan tänka mig att sova där fler gånger ;)

under dagen, var jag hemma i boda och var barnvakt åt underbara Valentin! han är så himla go.

BYE

                                    
                                     
                                     

                                    


storytellers,hårverkstan,bok... m.m

shululu!!

Just nu sitter jag och kollar på storytellers på MTV. det är skit bra! det är arstister som berättar vad deras låtar har för histora bakom sig. Hittils har jag sett Christina Aguliera, Kanye West och nu Mary J. Eftersom christina är min idol, så var ju hon klart bäst!!

Igår hade jag en toppen dag. beställde klipptid på Hårverkstan i k-d. efter att jag hade gjort det, åkte jag och pappa till forshaga. skulle snacka med grabben/gubben om boken... vill att den ska bli klar! men nu ser den mer ut som en amatörbok. bilderna... man får ingen direkt känsla när man ser dom. tråkit! men snart skiter jag i det.. huvudsaken det går att läsa. eller hur? håll med bara :) blev hem till boda efter de. fyrhjulingstur med min käre bor P-A. det var en mysig tur! när vi kom hem var Mark, Anna och Valentin på besök. det blev fika och våfflor :D

Idag, idag blir det utgång med Looojsan! ikväll ska jag ha riktigt kul!!

BYE

                     

lycklig

hej.

jag sitter hemma i boda hos mamma och pappa. sover här en natt till. mys! pappa kör in mig imorgon, då ska jag köpa ny dammsugare, hårfärg, en ny matta till vardagsrummet om jag hittar någon, ska STOR handla. måste börja äta bättre och nyttit!! och när jag kommer hem ska jag börja dammsuga... hur skitit som helst på golvet. uhamäjen!!


fick syn på en sak idag...
först kände jag mig lessen, vad är det för fel på mig? varför lyckas inte jag? men nu känner jag bara va fan.. jag kan jag kan!! jag mer motiverad till grejer nu än någonsin!! :D

btw hade det jätte bra i sunne på Fryksdalsdansen fast vädret sög. såg äntligen Björn Rosenström.. missade ju honom förra året och stod jag längst fram :D Tack för en underbar vecka Tina och gela självklart som kom på lördagen :)

måste än en gång säga att jag är så jäkla lycklig!!! tacksam för att jag har de vänner och den familj jag har. :))

BYE


RSS 2.0