arvika, pizza och väldigt övertrött

åh, idag har det varit en super dag! mami och jag har varit till Arvika. egentligen kände vi inte för att åka för det kändes så ruggit ute + att herren i huset inte har bytt till vintrer däck haha! men vi kom att iväg tillslut. det blev att göra stan och fikade på Nordells. Nordells är ett jätte mysigt fikaställe. mamma bjöd mig på mat, pizza fick de bli ;)

på vägen hem var jag nog väldigt, väldigt, väldigt övertrött. jag var så fnittrig. jag skratta åt allting.. jag skratt så jag börja gråta! är inte de gött ändå? haha.

jag har haft en underbar dag med min goa mamma. har alltid så kul med henne :) <3

resten av kvällen har jag sett på film just my luck, mitt stora feta grekiska bröllop och shall we dance. en riktig movie night :) hihi.

nej nu måste jag sova. blir bullbak med mami imorgon bitti.

bye


åker mot arvika


jag och mamma åker runt och tittar på fina naturen.


wooho

hade min första praktik dag idag. det blev på Bodaskolan. jag ska vara på fritids mest. mycket höga ljuuud, mycket barn och många namn som man ska komma ihåg! kan typ 1 kanske? haha. Jag kommer stor trivas. jag gillar det redan. + att det är så jävla kul att jag har gått på den skolan själv när jag gick i 1-6:an, till och med 6årslekis som nu mera heter 0:an. 0:an liksom? det tycker inte jag låter så positivt. haha! men jag tycker inte att 6 åringar ska sitta i skolbänken redan när dom är 6år. eller? nääj.

för nåra timmar sen skulle jag hålla mamma vaken till "Välkommen åter" som visas på tv4. tror ni jag lyckades? njaaääej. det gick verkligen inte!! det är ett mirakel om man får min mamma att hålla sig vaken en helkväll. för det är kört för henne när hon lägger sig i soffan. haha!

nu ska jag sova. börjar kl 8 imorgon. wooho!

bye


nu när är bland så mycket barn. så saknar jag denna godingen!!


äntligen

fick samtal utav min handledare på arbetsförmedligen tidigt imorse. för hoppningsvis så får jag börja praktisera på måndag! nu har jag varit arbetslös för lääänge. usch! men nu ska det att bli andra bullar :D

hon ringer mig under dagen så får jag veta. :)

shoppat mig glad

Tjena hej!

missade Paradise Hotel förut, så ska kolla på reprisen som går nu.

haft en mysig eftermiddag och kväll med mamma. shoppat mig glad och sen blev det bio, Lyckan, Kärleken och meningen med livet.. jag tyckte den var lite dryg i början. men sen blev den väldigt bra! den kan jag rekomendera.

mamma sover nu jag ska också försöka lägga mig i tid ikväll. hehe!

bye




bilder

nyss käkat mat. idag fick det bli spagetti och köttfärssås. hehe yaammääy! gjorde klart med mina bilder förut. så nu är dom på väg hem till mig eller ca 2-5dagar kommer det väl att ta. ska bli så kul att få göra iordning hemma med lite nya bilder. :)

nu ska jag fixa lite med... bilder haha! men jag har så mycket som jag måste ta bort och lägga bilder i olika mappar osv osv. Ja, det är ett jobb!



inte gjort nånting....

åh klockan är halv1. drygt att jag lägger mig så sent!
ja, men idag har jag verkligen inte gjort nånting. jo hämtat ut bio biljetter till mig och mamma. vi ska se på nya filmen med Julia Roberts.. Lyckan, kärleken och meningen med livet. vi kommer nog inte ångra oss att vi går på den!



bra movies

satte på längsta filmen jag har.. Pearl Harbor. haha! men den är ju bra ju. kommer garanterat att grina!
men jag måste säga jag såg The last song förra veckan. den rekomenderar jag verkligen!

min helg har varit väldigt bra. igår hade jag sjukt med "träningsvärk" i rygg, armar och mage. p.g.a att jag dansade loss på dansgolvet i fredags. härligt ändå träningsvärk när man har dansat en hel kväll :)

under tiden jag tittar på film nu ska jag försöka gå igenom nåra av alla mina tusentals bilder som jag har på datorn haha! nästan lite jobbigt att älska att fotta så mycket :D nej då!! aldrig. men det blir mycket bilder iaf.

bye


saknar min bebis hemma i boda.


sjuk? nää

fan va är detta.. ont i huvet, hals och snorar lite. betyder det att jag kommer bli sjuk? nänänä, kommer aldrig på frågan! sjuk jag? icke. ska lägga mig i sängen nu och se på två filmer. Stomp the yard 2 homecomeing och Tekken. hoppas dom är braaa!! tekken har man ju spelat på PS2 sen man var lite yngre. kul spel! vann ju typ jämt så.. hähä!

film tiiime!

  


bra nivå

musiken håller mig på en bra nivå nu. den gör mig glad! den villar bort mina tankar jag har fått nog att tänka på! TACK. visst det har inte varit en lugn helj. men det har varit skönt att jag har sovit hemma i boda hos mina päron. men imorgon är jag back in town! ska på ett möte. senare på eftermiddagen kommer sandra hoppas jag och även Erika kommer :) kul.

nu ska jag packa lite. sen kanske jag ska se på film, the last song. har ju inte sett den än ja! såg Dear john förut. jag tyckte den var sådär. MEN channing tatum var ju med i den. då kan den inte bli dålig! han är ju bara fööör snyyygg!!! shit. haha!

bye




ja, tänk om man skulle få kyssa honom? det vore iaf inte helt fel.eller?


lovely

Fyrhjulingsturen som jag tog förut, det är nog det bästa jag har gjort på länge!! jag åkte till en sjö. som heter sörgårdslandet. jag badade mycket där när jag var liten. det blåste något så otroligt. men det var faktiskt skönt när det blåste, för solen lyste på mig :) det är så skönt att åka dit. jag bara släppte alla mina tankar jag hade och inte tänkte på nånting bara tänkte på hur underbart det var att sitta där!!
jag hade tagit med mina hörlurar till min mobil så jag lyssnade på skön musik. när jag satte på the kill med 30 secends to Mars sträckte jag ut armarna och bara mima till den! jag får en härlig känsla i kroppen när jag lyssnar på den! han är ju en jäkla skön röst den killen! :D a men när jag gjorde det åååh shit helt underbart!! när jag satt där kom jag och tänka på att om det är någon som ser mig nu så har den nog rätt kul och skrattar. jaja! hehe

har laddat ner Dear John. hoppas den funkar!!








blåsa bort?

vaknade för en stund sen. sover ju bort hela förmiddagen inte bra ju! hehe. ska ta och äta frukost nu och sen blir det ut med fyrhjulingen. men önska mig lycka till att INTE blåsa bort! blåser ju som satan ;P


glädje spridare

sitter och funder på hur man gör sin blogg snygg? jag är inte direkt insatt i den här "bloggvärlden" men det skulle inte vara helt fel med att ha en snygg blogg liksom! hehe. bättre att prata med en person som kan detta än att man ska sitta i flera timmar själv och krångla. redan suttit ett tag. haha!

Jag var med till mammas jobb idag. hon jobbar på dagis. dom har bara 1-2åringar där. vilka glädje spridare! speciellt en tjej.. gud vilken goding! skratta hela tiden. när man kommer till ett sånt ställe, då känner jag att jag vill bara ha barn! men det är ju inte direkt att skaffa ett och så är allt bra sen. måste vara mooogen för de! jajamän! och det är inte jag än.. men jag längtar tills jag blir det! och det kan vara bra att ha en man först. det ska man ha också hahaha! mja, det längtar jag också efter..

det har iaf varit okej idag. sitter hemma hos päronen. ska sova här tills på ondsdag. sen är jag back in town! yeah.

Bye

jag älskar er

Jaha, nu har den här heljen gått också. alltså allt går för fort ju!! hinner ju knappt njuta. men nästa helj får det bli lungt. men jag ska inte säga för mycket.. det kan alltid ändras. hoppas att man kanske kan gå på bio eller nått kanske? det vore ju mys.

jaja, ska sova nu. imorgon ska jag till mammas jobb och passa massa barn, 1-2åringar. det ska bli kul :)

min familjen är otrolig, jag älskar er!


...

Jag vaknade inte för alls längesen.. kollade på klockan då var den kvart i 1. dax att gå upp då tänkte jag. haha! så det blir frukost för min del. senare i eftermiddag ska jag och päronen åka och hälsa på dom i sunne. :)

igår åkte jag till väse. ut i ingenstans typ haha! lite kalas för tim som har fyllt år under veckan. var där i nåra timmar. sen tog jag taxi in till stan och gick in på score i en halvtimme och dansa! sköönt.

fan vad heljen har gått fort... det är inte ens kul haha! ska stanna hos mamma och pappa lääänge!
bye


brorsan har åkt tillbaka till norge. det gillar inte jag.


tokit mycket

Ja.. ja jag undrar ja! om det är någon som har så mycket känslor i sin kropp som jag har! det är sjukt. haha!


RSS 2.0