<3

vänner är en viktigt sak att ha.

jobb och träning

idag blev det jobb och imorgon blir det mera jobb. wiiie! hög ljudnivå på barnen idag! haha. men det är härligt, då känner man att man har jobbat ;)
föresten igår var jag och sandra riiiiktigt duktiga alltså.. först ett pass på gymmet (SATS) i en timme och efter de en timmes promenad.. träningsvärk idag? Jo ja tack det kan man säga att jag har. men det är gött! det var lite roligt när jag och sandra gjorde en övning med hantlar på gymmet. då känner jag att det är någon som kollar på mig (vi står mot en spegel så vi ser när vi spänner oss;) då kollar jag upp.. då står det en äldre kille och kollar på mig och säger: "åh jääävlar vad stark du är då".. står min granne brevid och säger: "aha jag säger de.. hon är fan starkare än mig". haha! jag lite försiktigt och ler: hehe ja jo hihi.. vilken fjant jag är! HAHAHA
aja nu ska jag sova. god natt alla sköna!

ett stort leende på läpparna

titta klart på gossip girl för en stund sen på tvn.. det är SÅ bra. mycket drama gör bra tv? haha. jag vill se mer nuuuu.. MEN jag tror att man kan redan se det nya avsnittet som sänds nästa söndag på  5 play nu. HOPPAS!
måste berätta om min helg. den har varit så himla lugn och bra.
fredag blev det jobb. 8.30-16.00. efter det åkte jag hem och väntade på sandra för att vi skulle ta en promenad innan vi skulle på bio. tyvärr blev det ingen promenad.. men det blev solning på Free sun. sen var det bara att göra sig snabbt iordning och hämta ut biljetterna till bion. vi såg fast and the furious 5.. fy i helvete vad bra den va! SHIT. Vin Diesel... ooh yeah me like! efter bion tog vi ett varv på kroggatan och snacka med berusade människor.. trevligt! sen blev det hem att sova hos mig :)
lördag jag och sandra vaknade upp. snacka en del. hon drog. sen lite senare kom moaaaaa.. vi myste lite på min balkong och "prata skit". kl 17.00. åkte jag hem till mamma och pappa. vi skulle ha myskväll framför Eurovision song contest. Men seriöst vad var det för smör låt Azerbaijan hade?! blev faktiskt riktigt besviken. Men Grattis till Sverige/Eric till tredje plats.. så högt på listan har vi inte varit på många, många år! så det var på tiden.
söndag jag och mamma åkte till Kristinehamn. jag skulle på öppethus på Folkhögskola, utbildningen för fritidsledare! jag har ansökt. jag HOPPAS jag kommer in. shiit vad jag trivdes med dom personer man träffade där.. ingenting verkade omöjligt! jag hoppas bara på att jag klarar av studierna.. för jag har det verkligen inte lätt med pluggandet. men jag ska göra mitt bästa och jag hoppas på att jag får den hjälp jag behöver så klarar jag det säket :) jag hade iaf ett stort leende på läpparna när jag åkte där ifrån!
det här var min helg och jag är SÅ nöjd med den. :D
nu ser det ut som det blir att se på hockeyn ikväll.. sverige-finland! håller på båda.. eftersom jag är halvfinne så blir det så.. HAHA!
tja tja!
nyfärgad i håret. tack pappa!

LYCKA med stora bokstäver

idag har jag haft en toppen dag!
i söndags var jag till Anders Olsson (simmaren) och hämtade en cykel. så här ser den ut:
så idag har jag cyklat två gånger... OH MY GOD... inge dåligt biff jag kommer bli alltså om jag håller på att cykla så här HAHA! jag och mamma tog även en tur med fyrhjulingen. hur mysigt som helst! vi har pratat med både kor och får. mys! vi har skrattat så himla mycket. LYCKA med stora bokstäver! efter denna dag ler hela jag. fy fan va bra jag mår nu! hopps det får vara så en lång tid. :)
TACK för denna dag!
mor och jag



















ELITE

Tja!
nu var det ett bra tag sen jag skrev alltså.
jag måste berätta en sak. jag och min kära vän Tina J åkte tåg till sthlm tog tunnelbanna/buss till terminalen och åkte med 100%party ELITE kryssningen. det var så jävla roligt! träffa sjukt mycket roliga människor + idioter. ja, det finns folk till allt! jag är hur nöjd som helst. Jag hade en orolig mamma när jag åkte men det släppte nog lite när jag ringde och berätta hur kul jag hade :) + att jag hade en orolig vän Bella hon trodde jag hade åkt med en främling ner till sthlm och hoppat på båten. hon har nämligen aldrig träffat Tina.. hahahaha gumman du är så go! men det gick ju bra med mig! kom ju bara hem med en redig förkylning ;) och en sak som jag inte riktigt har fattat än att JAG, har sett SCOOTER live och träffat honom öga mot öga!!! awesome! helt sjukt.
KANON KUL HAR DET VARIT

RSS 2.0