<3

shit, måste verkligen sova nu. ska åka till sunne imorgon vid 7.15. gissa om jag kommer vara trött! men vad gör man inte för att vara barnvakt till världens underbaraste brorson? :D <3 ska bli så mysigt.

Mamma och Tina fyller år imorgon! Grattis till er :)

gooood natt!


sötnosen själv.


Jag fick låna en ängel


saknar dig

Saknaden är fortfarande mycket stor... Du är saknad av många vännen! det har gått nu 3år sen du gick bort.. jag förstår inte. jag tror fortfarande att du meckar med din cross eller bil som krånglar.. att det är därför du aldrig kommer och hälsar på!

Jag saknar dig så mycket joakim <3


 

Vila i Frid min vän


bra höstdag

idag har det varit en riktigt bra höstdag.. mycket sol! tog mig en tur med fyrhjulingen och efter det blev de fika med pappa på bastualtan i solen :D det är att gött att vara arbetslös ibland ändå. hehe!
men på torsdag ska jag göra besök på min praktik plats wiiiiho! det här har jag längtat efter att få börja göra något! hoppas det blir bra för mig.

min bebis ligger brevid mig nu. så nu ska jag göra mig natt klar och lägga mig brevid honom :) natti


holla at me


tränat och myspys

Kom hem för en stund sen. Har varit och tränat med Tina och Lisa. Får väl se om jag har träningsvärk imorgon.  På tal om imorgon så ska jag och Sandra baka bullar och kladdkaka.. yammääy! Längtar efter varma bullar och ett mycket kallt mjölkglas. Hoppas vi lyckas!! haha

nu ska jag göra lite myspys, för snart kommer Sanna och Sofie. blir nog att se på Idol :)


ciao!



börja simma

Maila Anders Olsson förut. så nu ska jag börja simma hade jag tänkt :D awesome!



http://www.andersolsson.se/


not

ikväll sover mammi hos mig. mycket mys! hon har varit på kör övning. om nåra heljer ska dom vara kör bakom Rongedals. ni vet de där tvillingarna som har rödkostym typ... glasögon ;) japp dom är de! haha

när mamma kom hem så åt vi lite kex, ost, vindruvor m.m. och så tittade vi på kungarna av tylösand.. bra program och se med morsan.. hehe! nej men det är mitt favvo program just nu! NOT. jag skäms.. men ändå så fastnar man för de... illa!

imorgon blir det träning med Tina gumman :D wiie! hoppas det funkar för mig bara.

btw. jag ska vara jäkligt stolt över mig själv just nu! jag har nått fram med min bok eller vad man ska säga.
för jag har hjälpt en person! hur underbart är inte de då? :)

natti



 <3

 


god bless the broken roads

åh, idag har jag haft en toppen dag!

har umgåts med mina päron. vi har varit på Biltema, Rusta och Willis. När vi kom till Willis tror jag att vi blev lite väl övertrötta.. skratta åt allt. men det är så jäkla skönt! speciellt när man kan dela det med sina föräldrar. åh vad jag älskar er! ni är verkligen så underbara. ni är bäst helt enkelt. <3

Det blev iaf mycket handlat påslakarn, papperskorg, sax, mat (finsk korv mycket viktigt. och korv på finska heter makkara de ni;) och massa annat bra grejer jag har användning för ;D jag är super nöjd!

Jag har nyss sett på en jätte bra film på tv6. men jag vet inte vad den heter. :/ och ja, jag grinade som vanligt! men den var riktigt gripande.

anywaaay.. jag måste sova nu. för jag ska på möte imorgon. 11.15. suck! brukar typ vakna vid den tiden hehe. men det ska det bli ändring på snart... jajamän! :)

bye




aaaawesome låt


blåa naglar?

haha gissa vad jag har gjort? Jag har målat mina naglar BLÅ. jag tyckte det såg snyggt ut på Tina! Men det blev inte lika snyggt på mig x) blir att ta bort det och måla tråkigt blankt och fransk manikyr sen.

 



blue nails .. njaa!


NY T-shirt jag köpte på HM idag. 149 :-
och det blå nagelacket på mina naglar hähä 25 :- eller nått


4år till....

jaha, då kommer vi dras med moderaterna i 4år till + att Sverigedemoraterna har kommit med i Riksdagen :O det är för jävligt tycker jag. usch! åh jag gillar verkligen inte det här... visst alla ska få lägga sin röst! MEN nej jag är emot de.

aja iaf så har jag haft en bra helj. fredag var jag på score. det var några som börja dansa underbart.. inlevelse i dansen liksom. det gillar jag skarpt! jag känner att jag skulle vilja ha ställt mig mitt på dansgolvet dansat som jag "borde" göra. visst kan jag vissa mycket inlevelse med mitt kroppspråk.. men för mig räcker det inte riktigt. jag skulle vilja STÅ på mina båda ben och dansa dansa som jag skulle ha gjort!! åh det är så fustrerade. men jag dansar iaf mitt bästa haha!!

lördag var det Ladies Night som gällde. :D Sandra M följde med mig på det. gissa vart vi fick gå på toaletten (handikapstoan) jo, bakom scéen!! haha. när vi väl gick på toaletten så träffade vi på Martin Stenmark!!!! ;O kul att man blev helt stum när han gick förbi och han stanna nästan som han skulle börja prata med oss.. och vi bara drar förbi!! baaah vad jag är grinig på mig själv! :P haha. + att jag hade gärnat velat krama lite på Brolle också men det blev inge med de! skit också xD jaja! väldigt trevlig kväll iaf.

btw. jag fick inga bra bilder alls. under föreställningen! så det är lite tråkigt.

bye


hela gänget.


min man. haha


äntligen

vaad jag har längtat och letat efter en film.. och idag visas den på TV3 Selena, en sannhistora i huvudrollen spelas Jennifer Lopez! hon spelar så bra! det var jätte längesen jag såg den. den är sjukt bra och gripande.

gissa vad.. jo jag grinar som jag gör alltid till en film! haha

 


kankse en ny bok?

fredag, fan va gött! jag vaknade för en stund sen.. blir frukost och dusch nu :)
ikväll kommer mamma till mig så blir det mys med god mat.

igår kände jag att jag ville bara skriva en ny bok.. jag hoppas att jag kommer till skott att jag gör det också :) den kommer handla isf om hur jag ser mitt liv från rullstolen. hur omgivningen är och hur jag orkar se livet positivt.. osv! det kommer nog fler idéer medans jag kommer skriva.

bye


Riga och Charlottenberg

åh vad jag är trött. jag har inte vilat ut riktigt sen jag kom hem från resan igår tror ja. haha! Resan till Riga har varit kanon. vi träffade på många knepiga,roliga, äckliga och trvevliga typer :) vi dansa båda kvällarna! första kvällen dansade vi nog mest, 4timmar i sträck ungefär! hur awesome är inte de då :D den här resan har inte varit mer en helt underbar!! tråkit att vi har fått lämna båtlivet. så en sådan här resa måste vi göra om mycket snart igen brrruudar! bara att kan va gött med lite sömn också.. för det fick vi INTE mycket av. men det är så det ska vara. eller hur? ;)

tusen tack för mycket trevligt sällskap töser!

idag har jag hunnit med ett möte på banken. pratar om sånt som en annan själv inte fattar nånting av! haha. men iaf så försöker jag se förståd ut och nickar och säger mm. det ser säkert skit bra ut! under mötet fick jag sms av Sara och då fråga hon mig om jag ville följa med på en tur till Charlottenberg till köpcentret där. och det ville jag ju självklart. jag fick hem ett par skit snygga skor och en påse med godis. det är fanimej farligt och gå in i Godisbiten.. eller vad den där butiken hette. fullt med massa göööör gött godis!

nej, klockan är tok för mycket nu. halv1. dret, jag ska ju lägga mig i tid och jag som är så trött. baah! jaja NATTI






vem har härmat vem?

Jag har inte lagt mig än. snart så haha! jag sitter nämligen och lyssnar på musik. två låtar har jag funderar jag på om dom har härmat varandra lite. Rihanna - te amo och Chris Brown - deuces. dom har lite samma bakrunds musik tycker jag... vad tycker ni?





nää, nu har jag lyssnat och det är inte alls samma. men det låt så först. aja hej och god natt!








i rymden finns inga känslor...

shulululuu!!

nu känner jag att jag är på bra humör igen. haha! humöret svänger upp och ner som en jävla jojo här! men det är iaf underbart när man väl mår bra! hoppas det varar länge. men det är det att jag känner att jag har så otroligt mycket känslor i min kropp! jag grinar nästan till allt jag ser på TV.  lyssnar på musik som jag blir glad av. just nu spelas Million Stylez - superstar. ännu en låt som jag kommer spela sönder. haha! om jag börjar gilla en låt, då slutar inte jag lyssna på den.

ikväll har jag gått på bio med två brudar jag gillar mycket, tina J och Gela. I rymden finns inga känslor.... gööör bra film! den rekomenderar jag till er som inte sett den. när jag kom hem så var det idol. hade missat hälften typ. men jag missade inte Alice från Karlstad iaf. hon är så bra! jag håller tummarna för dig :)

får se om jag kommer i säng i skaplig tid ikväll. men ska nog kolla lite på mina tusentals bilder jag tagit haha! ;)

natti


skönt

nyss kommit hem från Gripen. jag var tvungen att ta blodprov... jag HATAR när dom ska drycka in nålen i huden på mig! ibland kan det hända att dom sticker fel också.. det gör så jäkla ont! MEN som tur vad så stack ingen fel den här gången.. då gick jag lycklig där ifrån. haha! de tog iaf 5-6st provrör... men men jag har varit med om värre!

SKÖNT. idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår. det var verkligen inte min dag igår! men jag gjorde lite ärenden på stan. fick med mig Ladies Night biljetter och en tröja jag inte skulle ha från Gina tricot. då mådde jag genast mycket bättre. :)

nej nu ska jag käka frukost och sen sysselsätta mig med nånting!


tröjan jag inte skulle ha. 249:-


tröjan på. men syns ju inte så mycket hehe! men den är mys!


vill inte sova bort dagen

shiiit klockan är mycket nu... 00.50. och jag ska upp i tid imorgon. ska ju vara barnvakt igen åt Valentin :) underbart!! igår natt så la jag mig klockan 4 på morgonen och vaknade halv12. jag hade nämligen tänkt gå upp kl 10 den morgonen. men nej jag sov så djupt! jag vill verkligen inte sova bort dagarna. visst det är underbart att sova. men dagarna går så jäkla fort så varför sova bort dom? egentligen.. hehe!
men iaf jag ska ställa klockan på halv9 och znooza i en timme.. så brukar jag göra ;) natti på er!

men juste..
jag har nu mina ny tryckta böcker. det är bara att komma och hämta eller så skickar jag till er på posten. hör av er.

bye


bättre humör

äntligen är jag på lite bättre humör, än vad jag har varit under veckan. lyssnar på skön musik. just nu spelas Mohombi - bumpy ride. gillar faktiskt dansen som dom gör i videon, den är liksom soft på något vis! jag längtar så tills nästa helj. fredag inget planerat. men lördag så blir det nöjes för då har Hotwood spelning. sjukt kul att dom ska få spela där :) om ni inte går dit missar ni något! sen söndag bär det iväg på båtkryssning till Riga. wiiiho! det ska bli super kul verkligen.

idag har jag också haft en toppen dag med mamma i Arvika. det är SÅ fint och mysigt där. jag skulle kunna bo där. men det är ju inte jätte handikappsvänligt.. det går bara typ nedför där och när man kommer ner för baken så går det uppför haha! ja, ett jävla problem helt enkelt. men iaf vi fikade med min käre morbror och moster(ingift). det var mycket trevligt. vi satt ute eftersom det var underbart väder! men det kunde varit mindre getingar TACK! en sak som var lite fränt också att jag såg att en resturang i Arvika heter "kirri resturangen" haha! jag kallas nämligen för kirri. det har jag gjort sen jag gick i 7:an.
 
ja juste ja har fått sålt lite böcker nu också.. AAAAWESOOOME!

imorgon ska jag ta en tur med fyrhjulingen och sen kolla på TV.. typ!


http://www.myspace.com/hotwoodmusic - här hittar ni info om Hotwood och deras låtar

bye


bild från arvika


min sötnos. gud vad jag älskar dig! :)


jag har något att se fram emot

åh, jag glömde bort att Bodygard är på TV3 nu... men det är halva filmen kvar, det ska jag se!! den är ju bara för bra.
hela dagen har jag spenderat i boda. har varit här sen i onsdags. det är underbart att vara här!! ska vara här hela heljen och det betyder att det blir lungt. imorgon blir det fika med mamma i Arvika. MYS!
idag har våran gammla granne Anita varit här. vi har haft det trevligt. fikat och pratat en hel del. ;)

nu i veckan har jag tänkt att jag gärna vill gå på Ladies Night som är den 18 septmber. Brolle spelar ju då, Oh my goood! älskar hans leende. ooh! haha. men det är Brolle, Martin Stenmark,andreas johnson och Måns Möller. härligt gäng! OCH iiidag beställde jag biljetter!!!! wiiiiihoo. + att jag pratade med en så trevlig kvinna på Scala teatern när jag skulle beställa.. jag ville inte sluta prata med henne nästan. hehe! nerå, men hon var trevlig iaf.
så nu är det bokat å klaaart! nånting annat som är bokat. det är en båtkryssning- Silja Festival som jag ska åka på med Sanna och Emma :D hur awesome är inte de dååå? 12-14:e september och en hel dag i Riga! ska bli så kul jäkla kuuuul.

nu har jag drygat mig så att skriva.. så Bodygard är snart slut. haha!


bye


awesome

igår och idag har jag varit barnvakt till underbara Valentin. han är så lugn och go. men det var mycket smärtsamt när mamma skulle lägga honom. då gallskrek han. men till slut somnade han. usch det gjorde ont i mig! och idag när jag och pappa skulle åka till sunne med honom... han gillar inte att åka bil. stackare. så jag och valle hade en gnällande dialog med varandra. jag hoppas vi är vänner nu iaf ;)

efter att jag och pappa hade lämnat valle hos hans päron, då åkte vi till sibylla. onyttig skit! men så himla gött! :)
vi gick också till coop konsum som låg mittemot och shoppade. hehe! pappa hitta billiga saker, sladdar å sånt och jag hittade "Disney en magisk värld"- en skiva med alla kända disney låtar finns på den skivan!! tror ni jag blev lycklig?! för 99 spänn. billigt! + att jag hitta 2 filmer i en dvd också. båda filmerna An american tail. så himla AWESOME.. så nu är jag jätte lycklig ett tag :D

bye




RSS 2.0