HAHA

idag på praktiken

Helen (min handledare) sätter på datorn och det va jätte högljud nivå.

Helen: nämen oj oj oj vad högt de va!
en kille7år: men kör på älskling kör på!


HAHAHAHA. fy fan va go!



ingen bra början.. men slutade toppen!

hejsan!

idag började dagen inge bra alls! fy fan.. var nära att byta ihop flera gånger. men jag tänker mycket på den vägen jag, mamma och pappa var med om en bilolycka. på den vägen NU ska dom göra ett mittenräcke :O NU LIKSOM.. det måste hända ett antal olycker för att göra en jävla mittenräcke.. GRATTIS! :O (det har nämligen hänt hur mycket olyckor som helst på den vägen). jag tänker inte bara på mig som har blivit skadad för livet, utan alla andra som har drabbats.. FY FAN!

usch usch!

men när jag kom hem så blev det mycket bättre. brorsan satt vid min datorn och skrev massa. men måste då säga vilken härlig bror jag har. vi har så kul ihop.. och vilken humor! hahaha! älske dej du! :)
sandra kom nästan med en gång också.. henne har jag sjukt roligt med också. men det roligaste idag är ju att sandra började prata med Perra om pepiller,mens och sex osv (men min bror tycker sånt är intressant typ) haha! sandra jag tycker du är så cool. inte direkt någon som pratar med ens bror om sånt liksom :D haha
efter deras långa samtal om det så gick jag och sandra till MC och käkade.. sen så gick vi till "grannen" åvanför cubus. så satt vi där ett tag. sen tog sandra bussen hem vid halv9.
jag plockade lite iordning i min lägenhet och brorsan satt fortfrande vid datorn. också fortsatte vi med våran humor.. fan vad jag älsker't :D

brorsan gick. då så kom mirjam och tina. det var inte igår jag träffade dom! skit kul att se dom igen :D

nej men nu ska jag göra mig natt klar och sen blir det Paradise Hotel och sen samtal hem till mammi och pappi :)

NATTI, BYE

jag och min bebis i heljen :) (han blev dock ganska just
men men söt ändå! hihi)

så jävla tråkit

hej.

sitter i skolan nu. mår inte så bra. men försöker iaf med fördjupningsuppgiften som vi har fått i psykologin.
jag ska skriva om ångest. intressant att läsa om vad man kan få ångest för osv.
Gjorde inte psykologi provet i morse. min lärare sa att det var OK att jag gjorde det nästa måndag. så nu gäller det att plugga kite varje dag!! ett MÅSTE!

slutar skolan halv5 idag :O hur ska jag orka de?

idag känner jag mig jätte ensam.. varför? :/

ååååh suck ingen bra start idag..... hoppas det vänder så att jag blir en glad tjej! :) 


jag är rädd.

snälla du hjälp mig!

 

BYE


SKIT BRA

hej.

nu sitter jag hemma iboda. det har varit jätte mysigt, alla i famlijen utan mark har varit hemma. men Perra åkte hem till stan förut. jag har pluggat en hel del idag. det känns väldigt bra att jag har gjort det! jag glömde tyvärr psykologi boken hemma i stan! :O typiskt!!!! får väl se hur provet går på måndag. jävla fan säger jag bara! nu sitter jag och tittar på "Toy story2" med joel. länge sen man såg den filmen. hehe!

men den här idagen har varit mycket bra + att jag inte känner mig stressad för skolan åså. helt underbart. för jag har tyvärr lite att göra som jag inte har lämnat in än + att jag har APU uppgifterna också.
men men... INGEN stress nu! DET BLIR A VÄÄL, som min mamma brukar säga! :)


Jag och Joel i våras när vi åkte fyrhjuling.

underbart bra

hejsan!

super bra dag idag också. helt underbart :)
slutade med praktiken vid kl. 2. när jag kom hem så kom sandra upp en sväng så vi satt och små tjattrade en stund och kollade på youtube. hehe! sen blev jag själv. kollade tvn, slummrade till en stund, sen kollade jag på "The biggest loser".

Brorsan kom hem idag från norge :D wiiie. han var tyvärr inte så pigg.. denna kärleken alltså :/
Det gör ont i mig när jag ser att inte du är glad... Du vet att jag älskar dig brorsan!! <3

nej nu måste göra mig i ordning, så jag kommer i säng i tid. ;)

imorgon blir det klassfest :D spännande!

BYE

min UNDERBARA klass... BF3c  ;)

bra dag men otroligt trött

hejsan!

nyss duschat. hur gött som helst! hehe. lyssnar på  lite musik. men funderar på att hoppa i säng snart. mja så blir det nog. måste läsa på provet som vi har på måndag i psykologin :O och jag har skit svårt läsa på... har ju läs och skriv svårigheter, och nu ska jag läsa några sidor i boken (inte alls många). men när jag läser så vet jag typ inte ens vad jag läser. måste kanske läsa texter 3-4 ggr så KANSKE det sitter. skit drygt!!! men men.. gör mitt alldra bästa!!

för övrigt, idag har det varit jättr bra. andra dagen på praktiken och det går skit bra! MEN jag är inte vann att jobba 7tim... så jag kan säga att jag är en aning trött när jag kommer hem.
sov en halvtimme när jag kom hem. det var underbart! vid halv7 kom kristine :D:D vi snackade lite skit och såg på "The biggest loser".

nej nu blire sängen BYE! ;)


haha trööötter

idag

shululu!

jag har så otroligt blandade känslor i kroppen. helt sjukt är det! nu har jag bra känsla i kroppen. men det kan vända om bara på några minuter så får jag en dålig känsla. men jag HOPPAS att jag få må super resten av kvällen! :D

för övrigt, idag gjorde jag min första praktik dag. har varit skit kul! jag är på samma ställe som jag var i våras. så det var kul att komma tillbaka. och barnen tyckte det var kul att se mig, det kändes hur bra som helst! :)

BYE


new

Rihanna - don't give a damn about you


ny vecka

hej hopp!

idag började en hel ny vecka. och idag var jag i skolan. gick 8.30-16.30.. fy fan säger jag bara! man blir helt slut i huvet. jag tog en timmes rast längre också. jag började nämligen teckenspråket 13.40.. men klockan blev tydligen 14.40. jag tog LITE fel på tiden haha!

Imorgon börjar min praktik. så nu ska jag vara ute i praktik i 5 veckor. det kommer blí skönt!
har dock en del att göra i skolan också. tyvärr! det suger... känner lite stress nu! men jag vet att det kommer gå bra. men men ...

BYE


Fars dag

hejsan!

hemma stan igen. lite skönt!
Idag har jag och pappa varit till sunne på besök. träffade "Lillis". Helt underbar var han. vilken goding alltså!!!
Mark fick fira sin första fars dag också. kul kul :) brorsan och anna kommer bli helt underbara föräldrar och jag kommer bli den bästa faster HAHA. ska skämma bort honom som fan :D

nu under veckan börjar min praktik. Tisdag! det ska bli skönt. slippa att stressa upp sig över skolarbete osv.
fast jag har ju tyvärr två prov och en upp gift som ligger och gnagger fortfarande. men det kommer gå bra!
måste ju försöka tänka positivt. annars går det ju inte. hehe!

BYE

HAHAA

music i like

Beyonce - sweet dreams live från  MTV EMA.
Fy fan vad bra hon är alltså. min idol kan jag säga!



Jag älskar videon och låten också självklart!




boda

hello!

nu sitter jag hemma i boda. bara pappa och jag hemma. jätte mysigt! mamma är nämligen i sthlm. när jag kom hem med taxin så kom min bebis springandes mot mig och skrek. jag skrek tillbaka haha! men tog upp om i famnen och gosade med han :)

Ikväll blir det alltså att ta det lungt. så skönt och helt underbart att jag är hemma i boda :)

Imorgon är det fars dag också. Jag och pappa ska till sunne och hälsa på. Äntligen får jag träffa "Lillis" ordenligt! lääängtar!! :D

BYE


RSS 2.0