värt att ta sig tid att lyssna på

Lyssna på den hår länken nedan. Anders Olsson simmaren berättar om sin historia hur han blir rullstolsburen och resan tillbaka! värt att ta sig tid att lyssna på!!
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4159&artikel=4541945


skön kväll

hejsan!
nu var helgen slut IGEN... suck! det går för fort.. men jag har iallafall haft en kanon helg! Igår framför allt var det sjukt kul. Jag följde med min vän Lojsan till Arvika. Det var kalas hos hennes faster. Lojsans bror och deras farmors gubbe fyllde år så vi firade dom. Vi hade tur med vädret också.. skönt! så det blev massa mat och god dryck! mums! mätt i magen blev jag kan jag lova. nam nam! Vi satt ute tills klockan blev 00.05. om man ska va exakt! haha. ca. 00.15 öppnade dansgolvet.. ALLA dansade! Så jävla härligt och roligt. vi dansade i några timmar. efter allt dansande tog vi ett kvällsdopp i bubbelpoolen!! LÖVELY! jätte skön kväll.
bilder kommer upp inom kort ;) lägger upp lite låtar som vi lyssnade på:

skönt för hela kroppen

stått i min ståstol idag. det är en rullstol som man kan stå i och den ska jag egentligen stå i varje dag.. men händer de? nääeej! men det är ju bra att jag gör det nån gång i måndaden iaf! haha. ståträningen hjälper mig att sträcka ut höfterna och hälsenerna. om jag inte står.. blir höfter och hälsener för korta och då kan jag inte stå mer. så fy på mig! jag måste bli bättre på det här, för det är underbart att stå! det är underbart att stå på nått sätt igen eftersom jag har kunna gjort det innan.. det är verkligen skönt för hela kroppen!

en av dom vackraste låtarna jag vet


nostalgi

Sitter och tittar på Dum och dummare just nu. Det kan inte bli bättre. nostalgi på hög nivå! Jag och en tjejkompis kollade på den här filmen jämt när vi var yngre.  Jim Carrey är favoriten!!
På tal om film... imorgon gäller det!! jag och min tjejkompis Emma B ska gå på sista Harry Potter filmen!!!!!! :D jag är så jävla taggad + att jag kommer typ sitta och vara nervös hur det kommer gå! haha

en gång men inge mer

Hello!
nu är det en vecka sen jag och några brudar åkte upp till höljes.. Yes, vi kom allt iväg fast det var ostabilt väder... och då menar jag ostabilt väder! på www.yr.no så vissade de att det skulle va lite regn på fredagen och sen helt okej väder på lördagen. så vi tog beslutet att vi åker upp iaf... lite regn på fredagen? jo tjenare! det bara vräkte ner regn. vi kunde knappt lyssna på musiken vi hade i husvagnen. men nu efteråt så skrattar vi åt allt.. men jag lovar det var inte kul när man var där! fyfan.. men vad skulle vi göra? när vi väl var där upp högt uppe i värmlands skogar? det var ju bara och ta det med ro och göra det bästa av situationen :) jag saknar faktiskt höljes och vill tillbaka igen! men får gärna vara bättre väder.. om det blir dåligt väder nästa år, åker jag inte dit tyvärr! nu har jag varit med om de en gång, INTE igen! man kunde ju för fan ro i en båt tillslut där vi satt :D hahaha!
lite bilder från resan kommer nedanför: 

RSS 2.0