älska vädret..... eller?

älska vädret som har kommit till kära värmland nu och övriga landet självklart.. ÄNTLIGEN riktig sommar värme! men vädret som kommer vara till helgen gillar vi icke..... REGN! va faaan.. skit också... då ska jag och nåra kompisar dra upp till Höljes och kolla på rallycross. nu när det visar så ostabilt väder, så vet vi inte om vi ska åka :( fan! jag var i Höljes förra året... strålande sol och hade så himla kul! BLÄÄÄ va tråkigt! aja får njuta av solen som är nu :)
och varför inte börja med en massage på morgonen? ;) drar nu.. HÄJ!

en bra sak att tänka på

En man hade föreläsning för ett gäng ungdomar.
Han tog fram en 500-lapp och frågade: "Är de någon som vill ha den här?" Alla räckte givetvis upp handen.
Han knölade ihop den och frågade samma sak. Alla räckte upp handen.
Han stampade på den och frågade samma sak. Alla räckte upp handen.
Då sa han "Det här ska ni ta lärdom av, för hur ful och smutsig någon än är så har den fortfarande samma värde..."

what to do?

hallå hej!
ny vecka börjar idag... tråkigt väder börjas det med också och jag har inte gjort ett skit idag. MEN det har varit skönt! Pappa har sagt att de ska bli fint väder imorgon! får hoppas bara att han talar sanning hehe!
kul att jag får sitta hemma och rulla tummarna när jag inte kunde åka till Karlskoga på praktik. för att fädtjänst krånglar så inni helvete... FAN! 2 veckors praktik... BYE!
och jag får se om jag kan gå den där utbildningen jag har sökt till hösten som är i Kristinehamn.. färdtjänst krånglar där också.. jag vet inte riktigt vart ska vända mig.. för att skaffa bidrag? arbetsförmedlingen hjälper ju inte till med de heller.. what to do? what to do? well well....
igår var jag till Grums och hälsade på Sara och Rickard. Sara fyllde hela 21år. grattis gumman! så jag var där en stund. vi leta fram massa gamla bilder på datorn. det var bilder som var från 2007. 17år var vi då! SHIT.. haha riktigt kul!
HEJ 17ÅR

glad över de man har

visst att man kan "klaga" över sina bekymmer som man har till och från eller om jag ska se det från min sida- jag var med om en bilolycka. jag sitter nu i rullstol och är helförlamad i benen. livet svänger upp och ner hela tiden. det är för jävligt vissa dagar.. MEN livet går vidare nästa dag för de + att jag har mina vänner och min familj. tänk dom som inte har någon att vända sig till.. släktig eller en nära vän.. efter det mamma berätta idag känner jag att man ska vara verkligen glad över det man har.. och var rädd om de! glad att man har tak över huvet till och med..

blåst

Jag känner mig blåst. Jag vågar knappt hoppas på saker ibland. men den här gången kände jag att de fanns "tillit" och gå på... jag gillade känslan helt enkelt. men det är väl bra för att vara sant. det är SÅ typiskt mig att det händer mig såna här saker.. det är så tråkigt. BLÄ

studentdag

Stort grattis till alla er som tar studenten idag :) själv tog jag den för ett år sen.. tiden har gått så jävla fort. vill ta studenten igeeen! jag har ju ändå mössan kvar och en vitklänning.. så varför inte? haha. lite taskigt väder har det ju varit idag också. men jag tror alla studenter klara sig bra ifrån de när dom åkte flak i K-town (karlstad).. Bella och jag skulle ta emot vår vän Moa. men det blev ett besök till sjukan ist. fast efter de så drog vi hem till Moa och fick mat, fika och fick va med på paket öppningen! riktigt trevligt och mysigt. :)

moas plakat som hon fick av mig och bella. haha!

RSS 2.0