tequila..

hello.
idag har jag verkligen inte gjort ett skit. illa! lagat mat dock men inget mer.
jag har nyss kollat klart på a shot at love with tila tequila, hon fann kärleken men hon blev dumpad igen. :/
stackare.. men men det är väl så det är med kärlek.
Kärlek kan vara allt, men ibland blir det bara skit av allt och blir ingenting :( blää på dää...

Imorgon iaf kommer tina gumman :) vi ska ha det jätte mysit. först shopping på stan och sen laga mat, snacka skit och nån film säkert :) det ser jag framemot! i need it!


ett kort

hejsan!
hitta ett kort från jag fick från mark och anna. när olyckan hade hänt.
tårarna bara faller, minnena kommer upp.



tandläkaren

hejhopp!
jag har forfarande skit ont i min hals. har haft det hela veckan typ och en jävla hosta har jag också! fyfan
iaf imorgon ska jag till tandläkaren. ska få en sån här bittskena typ eller nått. för jag biter ihop tänderna så på nätterna. så jag känner att jag behöver en sån :P efter tandläkaren ska jag hem till stan och då tror jag att jag får med mig sara också :) hehe

ååh jag kan fortfarande släppa utgången i heljen! härligt:D

bra helj

hello!
min helj har varit jätte bra.
fredagen, var jag på samtal först på morgonen. sen bärde det iväg till skolan. haha jag och gela hade roligt ;) sen slutade vi vid halv12. pappa hämta mig på skolan. vi åkte till IKEA, jag köpte mina matsals stolar. skit snygga!
ååh, jag och pappa skulle käka mat där också.. jag skulle ta barnmenyn, jag orkar inte äta mer. så det räcker gott å väl för mig hehe. men iaf, nej jag fick inte äta barnmenyn det var upp till 13år som vi äta den menyn..
pappa bara: a men hon äter inte mer än så!
Hon vid maten: nej men nu är det så att vi måste ha inntyg på det först isf.
ööööh va? inntyg för att äta lite mat? :O skumt...!

senare på kvällen hade jag ett litet litet kalas hehe! vi kanske var ca 10pers eller nått. mirjams kompis emilie från Danmark/USA var här. det var jätte kul att träffa henne :) riktigt trevligt vare!

Lördag, vi skulle fira michelle och karin :) så det blev lite förfest där. sen drog vi iväg till killingen. åååh fan va jag hade kul! var för det mesta med emmab och mariab ;D vi dansa hejvillt skiiiit kul. hoppas man får uppleva flera såna roliga kvällar ;D det blev ju lite efterfest hos emma då. där var det lika kul. skrattanfall, fan vad härligt!
jag, emma och freja satt upp hela natten typ, nja till 5 kanske :P haha mycket roliga samtal hade vi! sen blev jag ganska så trött, så jag försökte smyga mig ner i sängen brevid maria och sebban. jag lyckades med de tror jah.
ETT STORT TACK, för kvällen iaf:D

söndag, ååh fyfan tror jag inte har varit så trött på länge! jag åkte hem ca halv11. när jag kom hem, gick å la mig igen ;) sov till 3. så jävla gött. så idag har jag tagit det extra lungt idag :)

Bye

tisdagar

hejhopp!
hemma idag inte bra.. börjar på bli lite sjuker :/ det är verkligen inte kul. ont i huvet har jag, det knäcker mig.. det är ju så jobbigt :P :/ men jag köpte mig alvedon igår. så jag får väl trycka i mig massa tabletter idag haha! :) Jag som skulle gå idag å känna mig duktig. har varit borta ganska många tisdagar. inte bra! så jag tänkte nämligen ta ikapp lite... men nej då, då ska man ju bli sjuk tydligen :P

förövrigt har min helj varit bra.
förutom att brynäs lossa mot färjestad som vanligt :O skärp er för fan brynäs! :P

mirjam och jag från i fredags.

ny låt - mycket bra


Beyonce - singel ladies
http://www.youtube.com/watch?v=-pL6mxO-BMQ (videon är grym, dansar snyggt! i love it;)


skriver mer imorgon...


liv i stugan

hello!
nyss sett på andra avenyn. alltså jag skäms för den nya familjen i serien.. dom är lite väl mesiga tycker jag:P
aja hoppas de skärper till sig lite iaf. annars är det lite väl pinit kanske haha!

sov i en timme förut, så otroligt skönt! känner mig fortfarande nyvaken. men jag har duschat å grejer.. trodde jag skulle piggna till lite grann.. men nej då:P men jag lär ju inte bli trött sen iaf.. får besök av kristine haha! då är det inte lungt i min lägenhet iaf ;) men jag tycker det är bara härligt med lite liv i "stugan" HAHA.

för övrigt så tycker jag att det går hyffsat bra i skolan. gela och jagsköter oss skit bra :) hehe



KUL

heejhopp!
idag började dagen inge vidate bra. åh, varför inte att leva livet och skita i alla bekymer och besvär.. alla tråkigheter!
men nu är det inte så enkelt.. fuck it! men sara kom och hälsa på mig, mys! vi gick och köpte oss en varsin marabochocklad och snacka massa skit.. härligt! det var härligt att få ur sig all skit. visst det sitter kvar men jag har iaf fått sagt det.. sen åkte sara vid 6tiden.

så sen har jag inte gjort så mycket.. men jag fick ett glädje meddelande nyss. det var frida :)
hon ska komma och sova hos mig ikväll. KUL

Dagen slutade inte dårligt iaf :)

jag bjuder på denna bild :P

helnöjd

hejhop!
lite bättre dag...
jag STOR trivs i min lägenhet. köpt in massa grejer tiull min lya ;) det som fattas är ett matsalsbord. annars är jag helnöjd med det jag har fått tag på :)

förövrigt har skoldagen varit bra. en lektion (y)
sen efter skolan åkte jag hem och la mig och titta på Glamour och Desperate housewives.
Glamour.. haha! det är ganska bra.. oftast spännande. de är bra på att hålla ut på spänningen. och det gör det väldigt drygt :P haha! men jag fasnar för det iaf ;)


saknar min bäbis

my eyes cry


TOMT............

äntligen!!!!

hejsan!
äntligen en dator som har internet! som ni flesta vet har ju jag flyttat in till stan (karlstad) ;D jag flyttade i ondags(1okt) sååå otroligt skönt! jag stor trivs. jag var på IKEA igår med mor och far. vi var där i ca 3timmar :O dyng trött var jag haha!
men jag köpte mycket fint :)  men iaf jag får internet om ca 1vecka inne i stan då. för just nu är jag hemma i Boda hos mor och far då ;) hehe! ska sova här i natt för att jag ska på oktober festen på killingen i kil med kristine :) skit kul, hoppas jag iaf att de kommer bli!


RSS 2.0