mysdag och Harry Potter

idag har jag haft en jätte mysig dag med emma b. vi åt lunch på wayne's coffee. mums! sen gick vi hem till mig och prata massa sen blev det roliga youtubes klipp och fick oss många goda skratt.
klockan slog halv6 och då begav vi oss till SF och skulle se på bio.... HARRYPOTTER! äntligen säger jag bara, ÄNTLIGEN! väntat så länge. Jag kan bara säga att den var mer än bra :D dom där 2,5 timme... kändes som typ 1 timme. det skulle inte gjort något för mig om den skulle hålla på i 2 timmar till.. å nej! måste ju säga också att Ron Wesley är ju min stora stjärna.. fyfan vad jag gillar honom så söt!
men nu måste vi väl vänta ett tag. till våren? tror det var nått sånt. skiiit !! orkar inte vääänta. så spännande!

innan filmen, visades trailern på Red Riding Hood (rödluvan och vargen). måste se! men måste ju vänta till MARS. ååh... typiskt! men kär blev jag iaf.. hohohh... Å HEEJ killen rå snygg!


bye



Shiloh Fernandez


söndag

ligger i soffan och käkar godis och frukt. kollar på gossip girl. Ed westwick som spelar Chuck Bass gillade jag inte när serien började men nu tycker jag han är rå snygg ;)

åh i veckan ska jag på harry potter med Emma B. spännande!



vad var det för färg på bilen?

å hej!

det var ett bra tag sen jag skrev nu.. skärpning på mig!

Slutade på min praktikplats i onsdags :/ jätte tråkigt! men näst sista dagen sitter jag med en 6åring och pratar:
Han: Vems är den här då? han pekar på rullstolen. Jag: Den är ju min. Han: Va är den din?! men varför de? har du fått den utav doktorn? Jag: Ja, jag har fått den utav doktorn. jag måste ju ha den nu. Han: Varför har du de?! Jag: Kommer du inte ihåg att jag har berättat för dig om att jag har varit med om en bilolycka? Han: vad hände?  Jag: Jag krockade med en annan bil. Ser på ungen att det strömar in tankar i huvet på honom! Sen säger han allvarligt: vad var det för färg på bilen? Jag: Jag kommer faktiskt inte ihåg. Han: Var den röd? den var nog röd. en röd ferrari.

HAHA
! och jag skulle försöka hålla mig för skratt när jag prata med denna goa ungen.

igår hade jag så jävla kul när jag åkte bil med sandra M. hon fick körkort för ett tag sen. vi åker runt i karlstad. ska fixa en parkering. vi tänkte att vi skulle parkera vid pråmen för där parkerar man gratis efter 6. pråmen ligger precis vid älven. när vi trodde att vi var framme.... så hade vi hamnat på fel sida av vägen!!! hahaha trodde jag skulle dö av skratt!
så jävla kul.

Bye


Välkommen hem Sandra AB och Louise naturligtvis :)


en vanlig dag

Ibland tål inte huvet med att hålla in alla känslor och tankar. 


vitrinskåp och helg

ligger i sängen och kollar runt på internet om jag skulle hitta ett snyggt vitrinskåp. och det har jag gjort nu tycker jag. hehe! från mio - 2.600:- inte sådär jätte sugen på att lägga ut så mycket pengar på ett vitrinskåp nu. men måste man ha så måste man haha!

min helg har varit helt okej. det har varit halloween fredag-lördag. så utklädd har jag varit, rockig och pirat klädde jag ut mig till. la mig lite väl "tidigt" på fredag morgon kl 7. haha! hamna på efterfest på våxnäs. det var riktigt längesen jag hade varit på efterfest och det kändes dagen efter kan jag lova. å herre! det blev pizza och soffhäng hela dagen med moa och robin. och senare blev det till erika på mer kalas ;) haha

söndag blev det ett årskalas för älskade valentin <3

vitrinskåpet jag fastna för. fast i vitt vill jag ha de vad tycks?





RSS 2.0