Yngves danskurs

Idag hade dom Yngves danskurs på Sannerudskolan i kil. Yngve hade inte ändrat sig ett dug, såg lika dan ut och samma moves körde han också.. samma låtar. Ja, Yngves danskurs var sig likt! som de var för 6-8år sen haha! ujuj! Mamma va hos mig en sväng. fikade på stan och sen gick jag och solade :)
nu blir det film innan Bigbrother.

ny vecka... men snart är det helg igen

ny vecka.. men redan tisdagkväll och imorgon är det onsdag/lill lördag.. sen är det bara två dagar till helg! alltså veckorna går så fort. haha!

Helgen som var toppen! tog det jätte lungt hemma i Boda hos mamma och pappa. kollade let's dance och melodifestivalen. jag brukar klaga på att mamma somnar jämt i soffan och att hon är så social.. haha nu var det min tur satt och halvsov i soffan, i slutet av let's dance. men mamma är faktiskt värst! myste jätte mycket med min bebis Bull (katten). åh, hade saknat han ja! hann och träffa mark och valle också det var också himla mysiiiigt :)
...och nu längtar jag som tusan till helgen som kommer!!!! då händer de här:
Fredag: käka middag med min käre bror Perra. på kvällen med brudarna - Petter på Tempel... :D
Lördag: fyller en tjej 21 år och hon heter krrrrriiiissstiiin! yäh!
söndag: bakis och får besök av familjen :)
hm, och jag är lite nyfiken inför lördagen. det är nämligen mina kära vänner som ska planera kvällen och jag får inget veta. hmmmm... haha!


"skulle bara blunda lite"

nyss sett klart på Glee. eftersom jag gillar musik och dans så tycker jag att det är hur bra som helst!
men nu ska jag faktiskt inta sängen.. jag sov redan förut i två timmar. "skulle bara blunda lite". haha! så nu ska jag lägga mig och kolla på tvn. imorgon är det redan torsdag :O hur fort går inte veckorna egentligen!?
god natt.


jag ska inte bli advokat

idag har jag kommit fram till att jag INTE ska bli advokat iaf... herregud vad papper dom måste hålla reda på! Men tacka gudarna för att det finns folk som vill jobba med sånt :) HAHA! tusen tack!
det kommer tunga dagar, det måste man tydligen ha också.. och det har jag verkligen haft idag. fy satan!
mamma och pappa är guldvärd. puss på er <3
åh, fan i h-vete... lämnade in kameran idag för de hade blivit nå knas med den. hur ska jag klara mig nu då? HAHA
sötnosen körde runt på faster när hon var på besök i söndags.

skön dag och tusen tack

jag har haft en riktig bra dag idag. det var väldigt lungt på praktiken. ungdomarna gick på lektion som dom skulle.. så det var snustort i korridorerna. visst då fick inte jag så mycket att göra.. men det är ju bra att dom är på lektion ;) haha! jag kom hem halv3 då kom moa och linn och tjata lite. ruligt!
senare på kvällen åkte jag hem till Sanna HB och åt god mat och efterrätt med henne och hennes mamma Maritha och bror Christian. :) trevligt trevligt. och sist men inte minst så åkte vi hem till mig och kollade på film. det skulle bli en gråt-film men eh nää.. det blev mean girls ist haha!
imorgon kommer sara till mig. de blir MYS :)
jag vill tacka alla som finns i mitt liv.
jag gillar er, kan till och med älska er också. hihi!
ni gör mig glad och känner mig älskad för den jag är. tusen tack!

vill ha......

jag vill ha en pojkvän. inte för att det är alla hjärtans dag, det är rätt överskattat, faktiskt. jag vill inte låta negativ men lite så är de.. men de skulle jag vilja ha.. en kille! önskar det mig i födelsedagspresent kanske? hmm... tjejer fixa nu hahaha!
nä men skämt å sido.. jag har något så otroligt mycket känslor i kroppen som jag vill bara ge till nån. men vem? who liksom? jag tror jag aldrig har varit så här kärleksfull som jag är nu... åh hej!! nästan så att det är jobbigt för att jag inte får "ut" dom! haha
Men iaf ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag. för det tänker jag ha. ska till Sanna HB och käka mat OCH efterrätt! nam nam nam...

små jobbigt att bli vuxen

sitter hemma i boda hos mamma och pappa. kollar slutet på wallander. jag har kommit fram till att det är lite små jobbigt att bli vuxen. ta tag i papper och ta mycket ansvar själv. jag ser mig inte riktigt mig själv som vuxen än.. men snart så är jag inne i den världen också, jag är halvvägs iaf :) haha!

tidigare hämta mamma mig inne stan vi åkte hem till familjen i sunne och myste. pappa var redan där :) Valentin är så underbar. det har varit mycket skratt idag.. haha!

imorgon är det redan en ny vecka IGEN. det går för fort. men jag gillar min praktik, så det ska bli kul att komma dit igen!!



opp å hopp

sitter och har rast på praktiken. jag är så trött! det sköna vädret gör ju mig så mycket piggare också!
Men det är en låt som får mig och hålla mig vaken.. Afasi & Filthy ft. Onkl P - opp å hopp - så jävla skön!!!

nä nu såg jag att rasten var slut så nu ska jag kolla så att ungdomarna sköter sig i korridoren ;)



RSS 2.0