bättre iaf

shululuu!
idag är dagen lite bättre. tack gode gud för de. höhö! nej men jag tror att gårdagen hjälpte mig mycket! det blev ju stan. men såg inte så mycket av rixfm festivalen. haha! men de gjorde inte mig ett skit. var med underbara vänner - mirjam,tina,anne pas julia och rickard :) det var verkligen guld värt!
typ ca halv12 gick jag, mirjam och tina till score. drag en eller två cider där. mumma! trevligt, trevligt men hot, hot vare! sen efter en liten stund så gick vi till pråmen och öppna en vinare ;) haha! - inte lika gott som sider.. men men det gick ner. jag och mirjam började prata engelska (skit kul). jag måste lära mig att prata engelska! så då passa jag på att prata med mirjam lite igår. för hon är ju kung på de! hehe.
ja men iaf. bra kväll igår.

när mirjam skulle beställa cider åt mig:
mirjam: ah jag ska beställa... xider... a men den är röd!
bartendern: barcardi? breezer?
mirjam: aah, barcardi breezer!

haha, så jävla rolig. jag skulle egentligen ha xider bright. men barcardi breezer är min favo, så det gjorde ju inte så mycket ;) men hon är ju bara för rolig!

men idag då, var det lite drygt att gå upp. skulle ju iväg och jobba. som tur började jag inte för ens vid 10. tur de!
medans jag jobba, lyssnade vi på underbar musik.
Peter Johansson och Matilda hansson - rörs jag av kärleken - mycket fin text!

när jag kom hem.. så var jag ju bara tvungen att glo lite på datorn. (a) , men sen gick jag ute och stekte i en och enhalvtimme :) gött dä!

bild från igår onsdag. love you hun!

BYE

jahapp

hejhopp!
fan vad jag har tråkit alltså. jag har så tråkit så jag sitter och raderar gamla sms på mobilen. haha! jävlar vad det åskade förut. jag var helt gråtfärdig (a) grannpöjkera var här då. jag och johannes var typ gråtfärdiga medans joel(den minsta av oss) var cool lugn. vi lyssnade till och med på radion (högt), men fan de hjälpte inte!

får se vad som händer till kvällen. ser ut som att det blir lungt. hade tänkt att dra in till stan med tina. men har ingen som kan köra in mig. :/


hatar att känna mig ensam.



BYE

dryg dag

hejsan!
idag har jag typ inte gjort ett skit. bara kollat på tven och suttit vid datorn. skit tråkit! sen la jag mig en stund ute och stekte. gött! halv5 åkte jag och pappa till sunne. vi hälsade på äldsta brorsan. han var där och spacklade på sitt och annas nya hus. det blir så fint så! efter att vi hade varit där ett tag så tog vi en sväng förbi sibylla och köpte oss hamburgare :) mumma! sunne är en väldigt mysig stad/by. fint sommar ställe att vara på, verkligen!

när jag och pappa skulle åka hem så åker vi ju över höjda. vi har nämligen lånat grannens pickup och den går inte som den ska. växlarna hänger inte riktigt med. å ner vi skulle upp för baken... det var som om en cykel kunde åka förbi oss kändes de som. hahaha! fan va jag skratta!
roligast som har hänt idag iaf :)


joel 6år ringer mig:

jag: hallå
joel: heej, när kommer du hem?
jag: vi ska äta lite mat och sen åker vi hem.
joel: vilken minut kommer ni hem?
jag: vilken minut vi kommer hem?
joel: ja, när kommer ni hem?
jag: vi kanske är hemma om en och en halvtimme.
joel: hejdå

hahaha va go då. han tyckte nog att jag var lite smådryg att komma hem.

själva dagen har varit väldigt dryg. har inget och göra. börjar nämligen att må lite halv dep igen! :O men imorgon är det ju iaf rixfm festivalen.. får väl se om man drar dit. :)


...och dig gillar man ju lite sådär smått då, det är ju lite typiskt. fast inte vet jag vad du
tycker om mig? men jag tänker ju alltid på det värsta. så jag vill helst inte veta.

baah, känslor kan vara pest ibland.. ujuj alltså! haha


BYE

RSS 2.0