filmad och intervjuad

hallå där!

idag har det varit väldigt nervös, men det har gått himla bra. jag har svettats, så nervös har jag varit! detta har varit jobbare än ett träningspass kan jag säga. haha! jag har nämligen blivit filmad och intervjuad av värmlandnytt. kom två gubbar hit till Frykcenter. dom var trevliga typer, men jag blev lite irriterad på kamera gubben.. för han skulle ta massa omtagningar å grejer haha! 
men om ni skulle vilja titta så sänds det på måndag den 1 mars kl 7.10 (morgon) och kl. 17.15 (kväll)

nej nu måste jag skydda mig för nu ska jag hem till stan :D:D:D:D:D och imorgon fyller jag 20 :D
BYE
 

JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA

shuululu!

dagen har inte varit lika bra som dom andra har varit när jag har varit här på Frykcenter. jag vill ha sällskap! visst, har jag människor runt omkring mig om dagarna. men det inte samma sak som sina familjemedlemar eller ens vänner :) men imorgon kommer äntligen pappa och hämtar mig! ska bli underbart skönt. har liksom inte ens gått untanför dörren sen i söndags och nu är det onsdag. inte konstigt att jag börjar bli otålig :P
Men en sak måste jag lära mig att ta till mig. pratade nämligen med Ylva. hon är kurator på Frykcenter. hon och jag har pratat mycket om vad jag har gått igenom och att jag har klarat av det jag inte trodde jag skulle klara av osv. liksom jag ska ta STUDENTEN snart. för nårgra år sen trodde jag inte att jag skulle klara av skolan, att jag skulle få hoppa av skolan eller köra på hem undervisning. men nej då jag har faktiskt varit jävligt stark och klarat av detta. nu ska jag fanimej ta studenten den 7 juni (det är då va?) haha! å det ska bli så jävla underbart.

folk frågar mig hur jag orkar ha sån glädje kvar och orkar överhuvet taget va som jag är.. att jag är stark och så. att dom själva skulle inte klara av det. de flesta säger att dom skulle bara typ sitta hemma och "rutna bort"
HUMOR.KÄRLEK,FAMILJEN.VÄNSKAP.BEKANTSKAP. - allt detta har hjälpt mig genom dom här 5 åren som har gått! man ska inte ge upp! när jag blev skadad, första jag tänkte på:
 . att jag inte kommer få någon kille. för det är väl ingen kille som vill ha en tjej som sitter i rullstol?
 . att jag kommer aldrig komma flytta hemifrån!
 . att jag inte kommer klara mig utan någons hjälp.
. jag var rädd att mina vänner skulle ta avstånd från mig.

men ALLT detta har gått SÅ jävla bra. :D
t.e.x. som med vänner.. dom är kvar + att jag har fått många nya! underbart.

BYE


va?

hejsan!

imorse bkev jag väckt av nattpersonalen halv7. dom skulle ta blodtryck på mig. det gick bra, var väldigt trött dock.. kom knappt ihåg att dom var där. sen halv8 var det ännu en som kom in och väckte mig och hon skulle ta blodprover på mig. 4 rör och ett stick i fingret! snälla låt mig sova kände jag! haha
Halv10 skulle jag träffa min läkare. hon var några minuter försen. medans jag väntade på henne.. så kommer det förbi en personal som jobbar på Fryckcenter och säger till mig: "Jaså, har du hittat tillbaka. du har blivit äldre och smartare nu då?". OKEJ tack? haha?
till slut kommer läkaren. alltså HERREGUD vilken människa.. inge positivt alltså! haha
Vi säger hej till varandra. pratar lite.
läkaren - du var alltid blek förr. har du brunkräm på dig? och du har mörkare hårfärg.
jag - ehm, jo det har jag. jo förr var jag blond då.
läkaren - jag jag tänkte väl de. för du var mycket belekare förr. okej då är det väl de då.

vi började prata på min vikt.
läkaren - a du ska vara glad över att du är smal och nät. för det är inte lätt för dom som är feta vet du? så du ska vara jävligt glad för de.
jag - jo, mm. (men egentligen tänkte jag bara - ursäkta?! oproffsig läkare som säger så där liksom.

Hör här då:
på torsdag ska jag bli intervjuad av värmlandsnyheterna! ... shit! :O jag som trodde jag skulle bli intervjuad av en tidning, men nej tydligen var det TV.. JAHA! hahaha. vi får väl se hur detta slutar.

BYE



Moulin Rouge - come what may

love, love this music!!!


het på gröten..

hejsan!

då har jag gjort lite utav första dagen här i torsby. har träffat min arbetsteraput, vi har suttit och pratat en del, vad jag ska göra när jag är här nu. jag skulle ha träffat min sjukgymnast också men hon hade tyvärr blivit sjuk. men hon kommer förmodligen imorgon. det får vi hoppas iaf :)

nej nu blir det lunch, de ska bli gött :)¨


föresten det var ju Sverige - Finland i morse. Finland fick stryck med 3-0.
Grattis Sverige! men dock hejar jag på Finland också, så jag blev lite
besviken på dom att det inte hade blivit mer jämt. jag är ju trots allt halvfinne!
men jag vill inte veta hur min äldsta bror Mark blev när dom förlora. Han var nog
lite het på gröten då haha x)

 BYE

söndag

hallå!

då var det söndag igen. underbart att det har varit fint  väder idag och att det inte har varit värsta snöstormen som det har varit i många dagarn nu! tycker att det kan bli slut med de nu... det måste ju hinna smälta! för jag hoppas på att det kan bli lite vårigt om en månad iaf. det vore suveränt! jag ÄLSKAR våren.

förövrigt så sitter jag i Torsby. ska vara här hela veckan tills på torsdag, är på Frykcenter som det heter. jag ska vara här på en uppföljning. man hamnar nämligen här, när man blivit nyskadad eller om man har någon skada från födseln, eller vad det nu kan vara. för jag kom hit för 5 år sen, när jag var nyskadad. det var inge kul alls att vara här då.. men nu tycker jag bara att det är rätt gött att vara här, träna lite och ta det bara lungt :)

jag hoppas på att jag får besök av sara i veckan också :)

BYE

va också hälsa på familjen i sunne
idag också! :) Valentin blir bara
större och större! Puss på dig älskade goding

mysig dag

hejsan!

idag har det varit en riktigt bra dag. först på förmiddagen var jag med sara. vi tog en fika/lunch på stan.. mycket mysigt och trevligt :) sen vid halv1 bar det iväg till sunsta badhus. det var riktigt härligt att hoppa i simbassängen. jag simmade faktiskt 200m :D men tog långa pauser men ändå, tummen upp för de! och sen efter de blev det bastu i ca en kvart. dock inte så länge men alltid något :)
sen blev det Mcdonalds med sara,petra,tommy,emmelie och patrik. det var riktigt gött! när jag kom hem så var mamma hemma hos mig. riktigt mysigt att ha mamma här! emma, emly och latiff kom på besök. så vi satt och snacka lite skit :)

nej nu blir det sängen. god natt!

BYE

ps. jag vill inte ha mer snö, TACK! d.s

bild: mallorca 08. vill utomlands!

tyvärr.. dålig dag men slutade bra

shululuu!

för en stund sen sa jag hejdå till mirjam och sanna. dom har varit på besök! vi har skrattat och haft det trevligt.
jätte glad att dom kom. för idag har det inte varit min dag alls.. fy fan! känt mig tårögd hela dagen.. vet inte riktigt varför.. men man måste ju få ha sina dåliga dagar också.
men en sak som skrämde mig i morse när jag satt i taxin. idag var vädret lite så som det var den dagen jag, mamma och pappa var med om en bilolycka.. så jag tänkte mycket på det i bil färden till skolan.. jag kände mig otrygg och lite nervös. Taxi chaffören hade på radion och plötsligt så hör jag Green Day med Boulevard of broken dreams som spelades på radion. Det var den låten jag lyssnade på innan jag somnade i bilen när vi var på väg hem från Örebro.
då fick jag en klump i magen faktiskt.

men men nu något roligare, imorgon kommer sara till mig först på morgonen. mysigt! sen 12.20 bär det i väg till sunsta badhus, vi i klassen ska ha idrotten där. hoppas det blir kul!



BYE

Justin Bieber - where are you now?

kan bara säga: ME LIKE!


plugg...

hej.

idag var man nästan uppe med tuppen. var upp vid 9 iaf. åt frukost med mamma och pappa. mys!
har pluggat hela morgonen.. så nu är svenskan avklarad. gött mos! så nu blir det att sätta sig med nästa projekt. haha! ååh det är så drygt att plugga.. men det är gött när man väl har gjort det och att man har klarat av de :)

Men men jag lyssnar på bra musik och försöker hålla smilet uppe ;) hehe!

hoppas jag och mamma kommer och gå ut och gå sen också. det vore underbart!

BYE

puss på dig godingen min.

Boda

hallå där!

nu sitter jag hemma iboda, hur gött som helst att vara här! blir att sova om en stund. ska upp tidigt och börja plugga:/ tyvärr.. men måste dock göras.

kollade på Moulin Rouge förut. missade halva filmen!! inte okej. den filmen är så grymt bra. väldigt gripande. jag kan säga att det forsade som en flod ner för mina kinder. hehe! men låtarna gör mycket också.. grymt bra dom också! :) måste köpa den filmen!!!

btw. har jävligt ont i min vänstra handled. vet inte vad jag har gjort! det började plötsligt bara göra ont förra söndagen.. humm? knepigt. hoppas det går över snart.
den får ju tyvärr inte vila nånting heller.. förutom när jag sover då. annars ska jag flytta mig från och till rullstolen osv. BLÄ på de!

NATTI


Får verkligen gåshud när jag hör låterna från filmen.

hej igen

hellu!
ett tag sen jag skrev.

nu sitter jag och tittar på grey's :) jag följer inte det direkt, men det är ruggit bra!
förövrigt går skolan väldigt bra! gött som fan. men märks att det är sista året nu.. mycket å göra och man blir stressad som fan.
jag blir stressad till och från men jag löser det på bästa sätt i iaf. dock hatar jag hat vara i skolan.. vad gör jag ens där?

idag har det gått bra i skolan iaf. men det är jobbigt.

ikväll ska emma sova här. myyyysss!
och i heljen blir det hem till Boda och plugga. ska bli så skönt att komma dit! :)

Härlig party låt.
sidney samson ft lady bee & bizzey - let's Go



RSS 2.0