tråkit som fan

shululu!

hemma idag tyvärr. men man får göra det bästa av situationen och pyssla med något vettigt här hemma. känner att jag har mycket att göra i skolan också.. fuck också!! men ska klara detta.

vart tog heljen vägen föresten?
den går lika fort som vanligt. tråkit. i fredags kom sara och stormade in i lägenheten. mycket trevligt måste jag då säga! blev ankan runt halv12. och där hade vi skit kul!! ett stort + till oss också att vi gick ut nyktra och det gick hur bra som helst! så det går verkligen att ha kul utan alkohol ;)
lördagen fyllde ju elina 20år. blev förfest hos henne och sen score. helt OK kväll :)
söndagen blev det att åka pulka med sophia och emma. jätte kul och mysigt, för vi hade med oss varm oboy och kaffe också :)

BYE


du är bäst


sjuk bra + dåliga och bra minnen.



FÖRBANNAD!!

Tja!

Nu är jag SÅ jävla förbannad på mig själv!! Jo, för jag har nämligen raderat jätte fina bilder från kameran. det är fina vinter bilder från boda. :( suck! Fast jag kan faktiskt trösta mig lite med att en del bilder sparade jag på pappa och mammas dator. så några finns kvar!! Men dom bilderna som jag tog idag svider jag för... dom blev så mysiga!!
aja, kanske åker till Boda nästa helj också, får se. då ska jag iaf ta fler mysiga vinter bilder!!
nej usch vad förbannad jag är!!

Men men förövrigt har jag haft en toppen helj, hemma i boda med mamma och pappa. jag har pluggat, kollat på tv:n, tagit korta promenader i det iskalla vackra vinter vädret och myst en massa med min bebis, som jag har saknat så :D

men nu sitter jag är i lägenheten igen.. tråkit faktiskt! men jag tycker nog att det är mest tråkit för att jag vet att det är skola imorgon :P ingen lust alls med de. tyvärr! MEN, jag börjar 12.15 :D det är inte pjåkit de inte :D så det kan jag glädja mig åt hehe.

nej nu ska jag plocka lite och sen kommer Emma :)

BYE

Sara åker tillbaka till tyskland på onsdag. det gillar vi inte¨.
Bäst för dig sara att du kommer hem snart igen!! :)

hemma iboda

Hello!

sitter hemma iboda nu. hur skönt som helst att vara här. har längtat som en tok att få komma hit. hehe!
Under kvällen har jag kollat på Bröllop och jäkelskap och Let's dance.
Bröllop och jäkelskap -
Haha fy fan vilken stjärna Dag-otto är alltså.
Let's dance - Rabih vilken charmör. haha :D

Nej, just nu så fanns det inget roligt att se på tv:e. så för en stund sen satte jag på Romeo och Julia - bra film, mycket gråtande det kommer bli iaf :P

imorgon blir det att göra klart en uppgift, gå på promenad med mammi ääänd mysa framför tv:n på kvällen :)

BYE



Back to School

hej hopp!

sista dagen på jullovet då.. det är inte så rockit dock! vill helst inte tillbaka till skolan. men men ska väl försöka göra det bästa, att man ska tycka att det är "kul" att gå dit! haha

förövrigt har jullovet varit väldigt bra. har umgåtts med emma mesta delen. Innan nyårsafton följde jag med henne till sitt stall. så jag fick rida :D det gick super duper bra!! Men jävlar så kallt det var.. ca 23- BRRRR! Fy fan, trodde nästan att händerna skulle förfrysa på mig. men kul och rida iaf!

Japp, som sagt.. då var det skola imorgon då.. fan! inge sugen alls på de. Jag VET att jag kommer börja stressa upp mig IGEN och de orkar jag inte med.. men jag vet att allt kommer bli bra i slutändan iaf. :)

BYE


of course you can kiss me..

RSS 2.0