wiiihoo mys

hello!

idag har det varit en toppen dag. vädret gjorde mycket. strååålande sol och lite dismoln. men dom gjorde inte mycket. jag vaknade upp i boda hos mina föräldrar. började med frukost framför TV:n och kollade på Friidrotten. kollade på när Carolina Kluft hoppade längd. tur att det gick bra för henne! samtidigt när jag kollade på de, så skrev jag på tack kort, till dom som kom på min student osv. men det var ju inte bra 1 kort jag skulle skriva på utan 30st! :O ah, nu är det bara breven som ska skrivas på med adresser åså. haha!

äntligen när jag var klar med korten, så la jag mig i en solstol ute och mamma kom efter.. och la sig i hängmattan. Hon sa: jag blönner (blundar) litte ja. men jag kommer inte sömne (somna). HAHAHA efter 10min somna hon. ;) efter mammas vila så tog vi oss en sväng på fyrhjulingen. åååh det var så kul!! den har nämligen varit trasig ett bra tag. så jag hade inte kört på länge. + att det var första gången för mamma att åka med. det var riktigt roligt. hon kände sig iaf trygg när hon åkte med mig. det känns ju bra! kan ju säga att jag körde ju jämt LITE lugnare när hon satt på.. annars skulle jag haft en skrikade mor bakom mig: KÖÖR INTE SÅ FORT! haha.

vid 5 tiden åkte jag hem till stan och hade myskväll med tina J, gela och lilla noah. det blev verkligen kalasmys med popcorn, ostbågar, kex, vitlöksost och lite vin på de MUMMA :D vi satt och planera inför fryksdalsdansen!! wiiihoo!
så imorgon draaaar vi :D

BYE


Imorgon för jag träffa denna godingen igen. fasters sötnos!

äventyr

hello!

nu sitter jag och kollar runt på internet. tittar även inne på Klemnersstudio.se. tänkte att jag skulle söka dit. men känner mig lite nervös. jag har ju aldig varit fotad förut av ett "proffs haha! men får väl se vad dom säger.. ska ansöka imorgon kanske tänkte ja. måste se också vad jag ska skicka för bilder till dom :) spännande! jag sitter även och räknar ihop hur många som vill köpa min bok, 101st vill ha den... lite coolt.. eller it's awesome!! + att det är vänner till mamma och pappa som ska ha också! wiiiiho!

har varit hemma i två dagar sen jag kom hem från arvikafestivalen. jag vill dit igen! eller jag vill ut på äventyr. jag vill inte sitta hemma och dega. det är booorriing! men jag hoppas på lite fler äventyr innan sommaren är slut. Fryksdalsdansen i sunne blir ju om nåra veckor. vilket äventyr.. HAHA! iaf något.. träffa folk är alltid kul :)

men nu så blev det en spontankväll. sara och tre pöjker kom på besök med öl haha :)

BYE



love my life

hello!

nu sitter jag i ett hus precis vid havet i Gävle. ska snart sova. det är så otroligt underbart att vara här!! jag kan verkligen slappna av här och jag kan säga att det här har varit riktigt bra för mig. jag som stressar upp mig så! men egentiligen vad har jag att stressa upp mig för nu? bra fråga... men iaf. jag mår så jäkla underbart nu! solbränd, go och glad är jag nu :) känner att livet är hur underbart som helst just nu.

men nu när man har varit här i ett par dagar, så har vi suttit och pratat en massa. idag kom joakim på tals. (killkompis som gick bort för snart 3år sen). gråten satt i halsen på mig. jag saknar honom så! men jag vet att han har det bra där han är nu. <3
och nu när sommaren har börjat och fotbollen drar igång för dom flesta. jag SAKNAR det något så enormt. ibland blir jag lessen att jag tänker på de, att jag inte kan spela längre. men ibland går det över till att jag sitter och ler lite smått för mig själv. jag tänker på när jag sprang som satan ikapp motståndarna på planen och hindrade att de skulle göra mål. skönt att ha det minnet.

HERREGUUD.. jag känner att jag mår så jävla bra. :D är inte det göött? haha

jag lääängtar så tills nästa vecka. då blir det minnsan Arvikafestivalen med Lojsan :) det ska bli riktigt kul.

BYE

RSS 2.0