träningsvärk men kroppen ler fortfarande

god morgon!
nyss käkat frukost. snart är den här veckan slut redan. känner att det är lite skönt faktiskt, för jag börjar längta hem nu! Igår var en riktig toppen dag! Jag simmade med Anders Olsson i lite över en timme ungefär. det var verkligen kul. han visade vad jag skulle använda för teknik i vattnet. så nu är jag igång på riktigt :) igår kändes det som hela kroppen log, idag har den träningsvärk.. men den ler fortfarande. haha!
ja, ikväll hade jag tänkt kolla på hockeyn.. jag hoppas för guds skull att inte färjestad vinner! det vore dumt. men vi får se hur det går.


gilla läget

shulululuuu!
snacka om att ha vårkänslor i hela kroppen och dubbelt så kärleksfull känner man sig också. haha! galeeet.
under den här veckan ska jag vara i Torsby. är på Frykcenter. Det är ett habiliteringcenter för människor som har råkat ut för nånting.. olycka, sjukdom. den här veckan ska jag bara träna och må gött! Imorgon så ska jag förhoppningsvis vara med på Valentins babysim också :) det är faktiskt väldigt skönt att vara här nu. för då stressar jag ner och inte behöver tänka på de verkliga livet så mycket.
och dom tre helger jag som nyss passerat har varit dom bästa på väldigt länge. Jag har b.la. varit hos mamma och pappa i Boda och bara tagit det lungt och kört mycket fyrhjuling. sen har jag varit på Handikap-SM i simning i Osby-skåne och en awesome helg med brud gänget. + att våren är här!
vattnet i simbassängen från handikap-SM

RSS 2.0